Ексклюзиви
пʼятниця, 02 грудня 2016 13:59

MONATIK прокоментував романтичні стосунки своїх підопічних на "Голос.Діти-3"
10

 

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1" побували зіркові тренери третього сезону "Голос.Діти" Тіна Кароль та MONATIK, а також фіналісти проекту Влад Фенічко, Андрій Бойко, Саша Подолян, Еліна Іващенко, Таня Олексієнко та Іванна Решко.

Тіна Кароль із шістьома фіналістами проекту презентувала у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" нову дитячу пісню "Дитинство не втрачай", яку написала, надихнувшись проектом "Голос.Діти". Тренер дитячого вокального проекту розповіла, що минулого сезону проекту написала дитячий гімн "Україна-це ти", а сьогодні презентує нову авторську композицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналіст "Голос.Діти-3" зробив романтичний вчинок заради своєї коханої

 

"Пісня про те, що яким би ти не був, чи дорослим, чи малим, не треба втрачати дитинство в душі. Це дуже добра, сучасна, дитяча пісня. Її ще ніхто не чув, навіть мама, тільки учасники проекту та глядачі "1+1" почують цю пісню вперше", - розповіла Тіна Кароль.

Тренер Тіна Кароль разом зі своїми фіналістами Еліною Іващенко і Сашком Подоляном розповіли, які сюрпризи готують до фіналу "Голос.Діти".

 

"Ми працюємо майже цілодобово. Для мене це дуже велика відповідальність, адже я перфекціоністка. Ми підготували подарунок для захисників нашої Вітчизни до 25-річчя Збройних Сил України, який покажемо у прямому ефірі фіналу "Голосу.Діти", - відкрила таємницю тренер.

Наступними до ефіру "Сніданку з 1+1" завітала дружня команда "монатіків": фіналісти Андрій Бойко та Влад Фенічко разом зі своїм тренером MONATIK, які розповіли, що саме готують для фіналу проекту:

"Це буде ритмічно, буде дуже багато експериментів. Улюблені усіма пісні глядачі почують у зовсім новій інтерпретації, звичайно ж, із моїми авторськими доповненнями", - сказав тренер.

Ведучі, звичайно ж, запитали, як тренер реагує на романтичні стосунки, які виникли між Владом Фенічко та Юлею у Радчук.

"Я насправді виступаю за любов та радий, що музика об'єднує. Юля була на моєму концерті у Івано-Франківську, її рідному місті, де я у неї запитав, чи вони із Владом телефонують один одному. На що Юля мені відповіла: так, ми телефонуємо один одному…кожні півгодини! Цей період чудовий. Я пам'ятаю, як я розмовляв із дівчатами 11-12 годин поспіль", - розповідає MONATIK.

Також MONATIK презентував кліп на пісню "Вечность", у якому знялися руді дітки та учасниця "Голосу.Діти-3" Лєра Лисенко. Дівчинка запам'яталася глядачам виконанням бардівської пісні "С тучки на тучку".

"Ця робота – історія людини, яка повільно, але впевнено рухається до гармонії, до майбутнього, поцілованого сонцем", - прокоментував MONATIK.

Фінал третього сезону "Голос.Діти" відбудеться 4 грудня о 21:00 в прямому ефірі телеканалу "1+1".

 

Фіналістами стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

Зараз ви читаєте новину «MONATIK прокоментував романтичні стосунки своїх підопічних на "Голос.Діти-3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути