понеділок, 06 червня 2011 16:00

Львівський губернатор оженив сина у закритому готелі

Автор: Фото: Андрій Янович
  Робітники прибирають територію перед готелем, у якому 4 червня святкували весілля
Робітники прибирають територію перед готелем, у якому 4 червня святкували весілля

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк 4 червня одружив сина Віталія. Невісткою губернатора стала донька професора Тернопільського медуніверситету Володимира Бігуняка Анна.

"Рік тому діти поставили нас до відома, що вирішили одружитися. Ми відбули сватання за всіма народними традиціями. Гарбуза не отримали. Свати нам дуже сподобалися, - розповів Михайло Цимбалюк. - Сват вперше в опіковій хірургії почав використовувати свинячу шкіру, чим врятував багато життів. Сваха та невістка також медики. Моя дружина завжди хотіла, щоб син на лікаря вивчився. Але він обрав інший фах - закінчив педагогічний. Тепер маємо донечку-лікаря. Вона останніх півроку займалася підготовкою до весілля. Гуляли в Тернополі, бо там обоє народилися".

Що подарували гості молодятам, батько нареченого не знає.

"З дружиною подарували невістці коштовну прикрасу на шию. Вона, правда, не дуже дорога, але хочемо, щоб стала родинною реліквією. Аби потім передавалася з покоління в покоління", - додав Цимбалюк.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Регіонали" об'єднались зі "Свободою" за весільним столом

Молодята шлюб брали у Катедральному храмі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці. Під'їхали на білому та чорному лімузинах "Хаммер". За інформацію сайту BLS, прокат таких коштує 900-1200 грн на годину. За повідомленнями наших джерел, орендували автомобілі на цілий день і везли їх зі Львова.

На бенкет у новозбудованій п'ятиповерховій споруді готелю на вулиці Шептицького прийшло близько 200 гостей. Відзначимо, що офіційно цей заклад поки закритий і належить комусь із учасників весілля.

Як розповів нам сьогодні один із робітників, який мив бруківку біля сходів готелю, зал під весілля поки що не здають.

"Тут ще закрито. Весілля власники робили, але зал певне ще не здають", - сказав він і порекомендував поговорити з іншим чоловіком, який стояв біля входу.

"За два місяці приходьте, тоді можна буде за зал щось говорити. Можливо, на жовтень і можна буде замовити. Зараз тут закрито", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Львівський губернатор оженив сина у закритому готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути