понеділок, 06 червня 2011 13:08

"Регіонали" об'єднались зі "Свободою" за весільним столом
10

Фото: Фото: Ростислав Ковальчук

4 червня, в суботу, одружився син глави Львівської облдержадміністрації Віталій Цимбалюк. Його дружиною стала Анна - донька відомого науковця, професора і доктора медичних наук Володимира Бігуняка, пише Погляд.

Віталій займає високу посаду в одній зі страхових компаній. Водночас він є депутатом Тернопільської міської ради і головою Тернопільської міської організації Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Союз молоді регіонів України". До лав Партії регіонів Віталій вступив ще у студентські роки – у липні 2007 року.

О 12.15 усі поважні гості, включаючи мера Тернополя Сергія Надала, та мера сусіднього Львова Андрія Садового прибули в Катедральний собор на урочисту церемонію вінчання. Молодята Анна та Віталій прибули на лімузинах "Хаммер".

Як розповів Сергій Надал Gazeta.ua, він привітав новостворену сім'ю квітами та конвертом з грошима.

"Знаю таку приказку: збери найбільш непотрібні тобі речі і згадаєш кожне свято, кожен свій день народження. Тому я дію за принципом, що кожен купить собі те, що він хоче", - розповів Надал.

Міський голова відмовився уточнити, яку саме суму він подарував молодятам. Сказав, що оголошення суми дасть привід одним людям говорити, що вона замала, а іншим, що - завелика.

Також Надал зазначив, що не хотів би говорити про свою присутність на весіллі "регіонала" з політичної точки зору.

"Ми можемо бути політичними ворогами чи опонентами. То що я маю не вітатися з ним? Крім того я зустрічав мера Львова, з яким, окрім привітання молодих, ми обговорили низку робочих питань, зокрема постачання львівських тролейбусів у Тернопіль. Ви вважаєте було б нормально, якби мер Львова на весілля приїхав, а я принципово не прийшов?" - додав мер.

Як повідомив сайт ZZ.TE.UA, бенкет проходив у Тернополі в залі новозбудованого готелю на вулиці Шептицького. Серед гостей також був помічений відомий акордеоніст і "регіонал" Ян Табачник з дружиною Тетяною Недельською.

На сходах бенкетного залу відбулася коротка церемонія. Віталій та Анна повторювали за ведучою слова, присягаючись у вірності та взаємоповазі, щоразу піднімаючись на сходинку вище. Після цього вони обмінялися подарунками-іграшками. Як зазначила ведуча, оскільки церемонія відбувається не в РАГСі, то замість традиційного обміну обручками молодята подарують один одному іграшки, котрі вибрали самі. При цьому, що це буде за іграшка, вони тримали в таємниці один від одного. Анна подарувала новоспеченому чоловікові кошеня, а Віталій дружині – іграшкового Шрека.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" об'єднались зі "Свободою" за весільним столом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути