понеділок, 16 травня 2011 18:47

"Бентлі" вже 15 років, та й Агілери не було: Ландик виправдовувався про весілля сина

"Бентлі" вже 15 років, та й Агілери не було: Ландик виправдовувався про весілля сина

На весіллі сина народного депутата Володимира Ландика Романа виступали гурти "Друга ріка" та "Село і люди" (учасники "Х-Фактора" - ред.).

Нагадаємо, один з гостей весілля російський актор Станіслав Садальський виклав у своєму livejournal фото та іншу інформацію про урочисту подію.

"Під шовковими білосніжними шатрами море випивки, гори делікатесів. І величезні натовпи охорони з кулеметами. Коли стемніло, був естрадний концерт з українськими та західними виконавцями. Коли заспівала Агілера, я пішов шампанити", - написав Садальський.

"Та ніяких ВІП-гостей там не було. Ну хіба що мер Луганська, бо син є депутатом міськради. Це ж було 75-річчя "Шахтаря", всі туди поїхали. А з артистів була "Друга ріка", їх запросила племінниця, були "Село і люди". А Садальський… Ну ви ж розумієте, він ще й не таке може. Він же ото понаписував в 2 години ночі, то уявіть в якому стані він був", - пояснив журналу "Публичные люди" Володимир Ландик.

Нардеп зізнався, що до весілля наречену він бачив всього два рази.

"Знаєте, до весілля ми з дружиною бачили її всього два рази, хоча, як виявилось, вони зустрічались вже 4 роки. Та це звичайна дівчина. Їй 21 рік, вона студентка Машінституту. Батько її – пенсіонер МВД, колишній дільничий міліціонер, мати – працівниця облводоканалу", - зауважив він.

Ландик зізнався, що новина про весілля застала його зненацька.

"Вони повідомили нас всього за два тижні і я вже тоді наполіг, щоб ми зустрілись всі разом, з нею та батьками. Ну вони вже дорослі, самі все вирішили", - наголосив він.

Нардеп розповів, що "Бентлі" наречений в подарунок таки отримав.

"Це автомобіль з моєї колекції. Хороша машина, 1996 року випуску, але з малим пробігом. В сина є авто, хай і вона має на чому їздити", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Бентлі" вже 15 років, та й Агілери не було: Ландик виправдовувався про весілля сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути