пʼятниця, 19 серпня 2011 16:47

Леді Гага брала уроки серфінгу в Мексиці
5

Фото: Фото: Splash

Леді Гага по-справжньому "ловила хвилю" під час візиту до Мексики.

25-річна співачка була сфотографована в той момент, коли вона навчалась серфінгу з друзями і, схоже, почувалась як риба у воді в Пуерто-Вальярта (Мексика).

Леді Гага, справжнє ім'я якої Стефані Джерманотта, зуміла утримати положення свого тіла та навіть елегантно тримати баланс, коли ковзала по хвилях.

Для своїх занять серфінгом зірка "Bad Romance" одягнула гідрокостюм, який незабаром зняла та плавала просто в чорному купальнику.

Це, безумовно, був активний і незабутній день серфінгу на мексиканському узбережжі.

За словами джерела, який давав коментар газеті "The Sun", Леді Гага з легкістю освоїла серфінг. Він сказав: "Як для початківців - це дуже непогано. Вона досить повільно вчилась плавати, лежачи на дошці, але потім дуже швидко почала "ловити хвилю" вже стоячи на ній. Крім цього, вона була дуже розслабленою, адже відпочивала на курорті й просто шукала місця, де можна "сховатись" від виснажливого графіку".

За урок серфінгу Стефані заплатила 240 доларів.

На додаток до серфінгу вона представила промо свого нового кліпу на пісню "You And I" на початку цього тижня, в якому вона знімалась топлес в образі русалки.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага брала уроки серфінгу в Мексиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути