четвер, 18 серпня 2011 10:58

У фільмі Готьє Леді Гага стала черницею та імітувала статевий акт зі священиком
8

Фото: Фото: like.lb.ua

12 вересня в ефір європейських телеканалів вийде програма, в якій Леді Гага відповідає на запитання Жана Поля Готьє. Дві креативні людини вирішили об'єднатись, щоб зняти документальний фільм. У ньому співачка відповідає на запитання про те, як це постійно бути в образі, про те, що для неї означають "її маленькі монстри", тобто фанати.

Але Готьє та Гага підвели б очікування глядачів, якби не влаштували перфоманс. Співачка одягла одяг черниці, зробила густий, за своїм звичаєм, макіяж, а Готьє убрався в рясу священика. Потім вони почали імітувати сексуальний акт. Відео з передачі вже потрапило в Інтернет і викликало обурення віруючих.

Нагадаємо, Леді Гага вже "робила замах" на релігійні почуття - її кліп на пісню Judas теж викликав нарікання.

Цього разу не стримався від коментарів президент Ліги католиків Білл Донохью: "Черговий трюк! Леді Гага продовжує шокувати всіх християн. Вона одягла сукню черниці, взяла в руки чотки ... Вона стає пародією на саму себе".

Однак сама співачка не бачить у власній поведінці нічого шокуючого. Як повідомляє сайт vlasti.net, Леді Гага прокоментувала ситуацію словами: "Це метафора, а не біблійний урок".

Її агенти виступили із заявою, що творчість співачки - шлях до світла. Як пояснить свою поведінку сама зірка, дізнаємось з ефіру 12 вересня.

Нагадаємо, що Леді Гага виросла римо-католичкою в Нью-Йорку і відвідувала школу Convent of the Sacred Heart school. Вона не практикує віру, а натомість часто звинувачується у сумнівних духовних посланнях через свій неоднозначний образ.


Зараз ви читаєте новину «У фільмі Готьє Леді Гага стала черницею та імітувала статевий акт зі священиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути