пʼятниця, 05 серпня 2011 17:49

Леді Гага хоче зіграти у фільмі Емі Вайнхаус

Леді Гага хоче зіграти у фільмі Емі Вайнхаус

Поп-співачка Леді Гага, яка визнана найвпливовішою знаменитістю світу за версією журналу Forbes, хоче зіграти роль померлої 23 липня Емі Вайнхаус в кінобіографії, яка, за даними газети The Daily Star, затівається в Голлівуді.

"Леді Гага схилялася перед Емі і ні про що б так не мріяла, як про можливість перевтілитися у свого кумира на екрані. Вона б чудово виконала пісні Емі, у неї підходящі зовнішні дані і агресивна манера виконання", - цитує портал NME неназваного "голлівудського інсайдера".

За словами джерела The Daily Star, Леді Гага давно мріяла про кінокар'єру і після закінчення свого останнього гастрольного турне встигла отримати безліч сценаріїв, однак підходящої ролі раніше не знаходилося.

Жодних конкретних деталей - ані назви студії, ані імені режисера, поки не називається. Якщо десь і хочуть знімати трагічну історію про життя Емі Вайнхаус, чиї пристрасті до різноманітних речовин і пригоди в особистому житті привертали увагу таблоїдів усього світу, то плани ці ретельно приховуються.

Зате Леді Гага ніколи не приховувала свого ставлення до колеги: вона зізнавалася, що, почувши про смерть "чудової, милої, дуже доброї" Вайнхаус, "протягом двох діб була нездатна вимовити ані слова".

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага хоче зіграти у фільмі Емі Вайнхаус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути