пʼятниця, 23 березня 2012 10:00

Кузина Кетрін Міддлтон танцює стриптиз

Кузина Кетрін Міддлтон танцює стриптиз
Бабуся Крістіни Дарлінг є сестрою дідуся герцогині Кембриджської

Британські журналісти виявили запис стриптизу кузини герцогині Кембриджської Кетрін. Дівчина еротично роздягалася під знущальну пісню, присвячену королеві Єлизаветі II.

Нагадаємо, журналісти примудрилися-таки знайти пляму на бездоганній репутації дружини принца Вільяма герцогині Кембриджської Кетрін (в дівоцтві - Кейт Міддлтон). Як з'ясувалося, біля ікони стилю і "Леді Усмішок" є не зовсім зразкова кузина, яка любить оголятися на радість чоловікам. Інакше кажучи, сестра Кейт Міддлтон танцює стриптиз, і не де-небудь, а в одному з найпопулярніших стриптиз-барів Туманного Альбіону.

Танцівницю звуть до вульгарності банально - Крістіна Дарлінг. Дівчина вже кілька років є однією з найпопулярніших стриптизерок британської столиці. Більше того, її відверті фотографії навіть друкувалися в американських журналах для дорослих.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дружина принца Вільяма вразила накачаними ногами

І ось тепер в Мережі з'явився відеозапис виступу епатажної родички Кейт Міддлтон, яке можна сміливо назвати антипатріотичним. Мало того, що міс Дарлінг з'являється на сцені у сукні кольору національного прапора, яку потім безсоромно скидає в процесі виступу, так ще й танцює під досить жорстку композицію групи Sex Pistols - God save the queen. Там є такі слова: "Боже, бережи королеву та її фашистський режим". Дізнавшись про те, що, за іронією долі, є родичкою тієї самої королеви, Крістіна, сміючись, зізналася, що й не підозрювала про свою "благородну спорідненість".

ВІДЕО: Візит Кейт Міддлтон довів до непритомності гвардійця

Після того, як Кейт Міддлтон і принц Вільям побралися навесні минулого року, співробітники жовтих видань стали шукати смажені факти з минулого життя нинішньої герцогині Кембриджської, батьки якої були вихідцями з робітничого класу. Однак про саму міс Міддлтон так нічого і не було знайдено - дівчина мала бездоганну репутацію. Тоді всі зусилля папараці направили на родичів нареченої принца. І з'ясувалося, що бабуся Крістіни Дарлінг є сестрою дідуся Кейт Міддлтон. До слова, невідомо, чи знає герцогиня Кембриджська про свою ексцентричну родичку.

Зараз ви читаєте новину «Кузина Кетрін Міддлтон танцює стриптиз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути