пʼятниця, 16 березня 2012 10:59

Дружина принца Вільяма побігала з ключкою на траві
5

Напередодні герцогиня Кембриджська в черговий раз продемонструвала свою спортивну підготовку. В якості посла олімпійської збірної Великої Британії Кетрін зіграла в складі збірної країни з хокею на траві.

15 березня Кетрін відвідала Олімпійський парк в Лондоні. Дівчина приїхала, як завжди, в елегантному вбранні - жакеті від Pucci і чорних туфельках на підборах. Але під час візиту вона змінила елегантний костюм на спортивні рожеві брюки і кросівки. А все для того, щоб взяти безпосередню участь в тренуванні жіночої збірної Великої Британії з хокею з м'ячем. Спеціально для цього випадку Кейт захопила з собою власну ключку.

Старалася Її Світлість не дарма. Під час гри вона вразила ворота однієї з команд. Як уточнюється, 30-річна герцогиня була свого часу капітаном хокейної збірної Коледжу Марлборо.

"Грала в нападі і тому уявляю, як важливо використати момент для удару", - розповіла дружина принца Вільяма.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Герцогиня Кембриджська виходить у світ без принца Вільяма

За словами герцогині, вона "вперше в Олімпійському парку і захоплена всім побаченим".

"Сподіваюся побувати тут під час Олімпіади і отримати задоволення від вашої гри", - сказала хокеїстам Кейт.

"В останній раз виступала за коледж в 2005 році, і здається, що не тримала ключку цілу вічність, - розповіла дівчина. - Бажання добре зіграти є, проте руки вже не слухаються".

Після закінчення тренування Кейт приєдналася до принца Уельського і герцогині Корнуольської в картинній галереї Dulwich в південному Лондоні. Там пройшла зустріч представників королівської сім'ї з молоддю, що спонсорується фондом принца The Prince's Foundation for Children and the Arts.

Зараз ви читаєте новину «Дружина принца Вільяма побігала з ключкою на траві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути