пʼятниця, 10 лютого 2012 14:49

Кейт Міддлтон не може народити через проблеми зі здоров'ям

Кейт Міддлтон не може народити через проблеми зі здоров'ям

Весь світ чекає на радісну новину про вагітність Кейт Міддлтон - простої дівчини, яка зуміла вийти заміж за справжнього принца. Однак очікуваної події все не відбувається. Багато хто впевнений: у Кейт анорексія і вона не може зачати дитину.

Зі знаменного весілля простої дівчини Кейт Міддлтон і англійського принца Вільяма, чиє одруження, яке передавалось по всьому світу, побило рекорд переглядів, минуло дев'ять місяців. Однак інтерес до красивої пари не згасає. Всі з нетерпінням чекають на радісну звістку, що Кейт і Вільям чекають на поповнення в сімействі. Буквально кожен місяць в пресі з'являється новина про вагітність дівчини, однак фігура герцогині Кембриджської не змінюється.

Втім, фігура Кейт - це окрема тема для розмов. Багато хто відзначив неприродну худобу герцогині. Вона носить найменший, нульовий розмір. А коли знайомилася з Вільямом, то носила одяг на чотири розміри більше. Стали говорити, що Кейт тому не може зачати дитини, що хвора на анорексію. З оточення пари говорили, нібито дівчина багато замовляє їжі, коли відвідує ресторан, проте до їжі навіть не доторкається.

Не додає оптимізму і новина, що прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон вніс пропозицію змінити законодавство, за яким у хлопчиків є перевага на трон, і зрівняти права дітей обох статей на престолонаслідування. Виходить, що Кейт просто треба хоч когось народити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина принца Вільяма подумає про спадкоємця в наступному році

Деякі підозрюють, що причина нездорової худорлявості герцогині Кембриджської в стресі, який вона переживала протягом десяти років стосунків з Вільямом. Мовляв, мало яка дівчина стільки часу протримається в своєму прагненні вийти заміж за принца і при цьому мати ідеальну репутацію. Однак вона вже дружина, а у вазі так і не додала. Є інформація, що тепер Кейт їсть буквально за двох і все що завгодно, але безрезультатно. Це положення справ зовсім не подобається Єлизаветі II, яка ретельно стежить за всіма своїми родичами, до того ж невідомо, як до цього ставиться Вільям. Нещодавно на день народження Кейт він подарував їй цуценя. Ось і сталося перше поповнення у їхньому сімействі.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон не може народити через проблеми зі здоров'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути