понеділок, 11 лютого 2013 09:34

Королева Єлизавета заборонила назвати правнучку Діаною

Королева Єлизавета заборонила назвати правнучку Діаною
Принц Чарльз відмовився допомогти синові Фото: show.obozrevatel.com

Кейт Міддлтон і її чоловік принц Вільям, які чекають на первістка, будуть боротися за ім'я свого малюка. Справа в тому, що подружжя, відпочиваючі зараз на острові для мільйонерів, вже вирішили, що назвуть свою дитину Діаною, якщо це буде дівчинка. Однак королева Єлизавета II проти.

"Королева має абсолютне право схвалити всі імена потенційних королівських спадкоємців. Але її рішення розв'язало сімейну ворожнечу. Вільям звернувся за підтримкою до принца Чарльза, але його батько сказав йому, що він не буде навіть намагатися вести цей бій. Чарльз розуміє, що його син хоче віддати належне своїй матері, але Єлизавета не змінить свого рішення", - цитує StarHit джерела в оточенні британській королівській сім'ї.

Нагадаємо, про цікавий стан дружини спадкоємця британського престолу стало відомо на початку грудня 2012 року. Кейт Міддлтон потрапила до лікарні через сильні напади токсикозу. Пологи герцогині Кембриджської очікуються в липні.

Кажуть, після того як Кейт дізналася, що знаходиться при надії, вона перейшла виключно на корисні продукти. Тепер Кетрін вживає страви з овочів, лосося, любить квасолю, салати. Навіть на Різдво з меню герцогині Кембриджської виключили м'ясні закуски, паштети, м'які сири. Кетрін користується натуральними шампунями, зробленими на основі органічно вирощених овочів. І такою ж фарбою герцогиня приблизно раз на шість тижнів підфарбовує волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Вільям з дружиною поїхали відпочивати на Кариби

Вже відомо, що якщо у Кейт і Вільяма народиться дочка, то вона стане принцесою і буде йменуватися Її Королівська Високість. Відповідну жалувану грамоту королева підписали 31 грудня 2012 року. Цікаво, що грамоту Єлизавета II підписала, не погоджуючи з парламентом. Крім того, документ також означає, що дочка принца і його дружини отримає право успадковувати трон в порядку черги.

Найцікавіше, що поки офіційні представники британського королівського сімейства не повідомляли, кого саме, хлопчика чи дівчинку, чекають принц Вільям і Кейт Міддлтон. Втім, після появи на світ грамоти почали ходити чутки, що подружжя в очікуванні саме дівчинки.

Зараз ви читаєте новину «Королева Єлизавета заборонила назвати правнучку Діаною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути