четвер, 10 січня 2013 16:17

Дочка Кейт Міддлтон стане принцесою

Дочка Кейт Міддлтон стане принцесою
Такий подарунок зробить Єлизавета II Фото: show.obozrevatel.com

Незважаючи на те що ще невідомо, кого саме, хлопчика чи дівчинку, чекає дружина британського принца Вільяма Кейт Міддлтон, Єлизавета II поквапилася потурбуватися майбутнім свого потенційного правнука. У разі якщо на світ з'явиться дівчинка, королева подарує їй титул принцеси.

Справа в тому, що ще на початку XX століття король Георг V постановив, що син спадкоємця престолу отримує титул принца, в той час як дочка спадкоємця престолу стає лише леді. Однак зараз Єлизавета II вирішила виправити таку статеву дискримінацію і постановила, що у разі, якщо у її онука Вільяма та його дружини Кейт народиться дівчинка, то вона буде носити титул принцеси.

Відповідну жалувану грамоту королева підписали 31 грудня 2012 року. Цікаво, що грамоту Єлизавета II підписала, не погоджуючи з парламентом. Крім того, документ також означає, що дочка принца і його дружини отримає право іменуватися "королівська високість" і успадковувати трон в порядку черги.

Найцікавіше, що поки офіційні представники британського королівського сімейства не повідомляли, кого саме, хлопчика чи дівчинку, чекають принц Вільям і Кейт Міддлтон. Втім, після появи на світ грамоти почали ходити чутки, що подружжя в очікуванні саме дівчинки.

Нагадаємо, офіційна заява, що герцогиня Кетрін чекає на дитину, з'явилася після того, як Кейт потрапила до лікарні. Вона опинилась там через сильний токсикозу. Їй поставили діагноз - іперемезіс гравідарум. Тобто екстремальна форма токсикозу в перші місяці вагітності, наслідками є зневоднення організму, а симптомами - сильна нудота, прискорене серцебиття, знижений тиск, запаморочення, аж до стану летаргії. Подібне часто зустрічається у жінок, вагітних двійнятами, тому в ЗМІ стали поширюватися чутки, що Кейт чекає саме двох дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем хоче одягати вагітну герцогиню Кембриджську

Кажуть, після того як Кейт дізналася, що знаходиться в цікавому стані, вона перейшла виключно на корисні продукти. Тепер Кетрін обирає страви з овочів, лосося, любить квасолю, салати. Навіть на Різдво з меню герцогині Кембриджської виключили м'ясні закуски, паштети, м'які сири. Кетрін користується натуральними шампунями, зробленими на основі органічно вирощених овочів. І такою ж фарбою герцогиня приблизно раз на шість тижнів підфарбовує волосся.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Кейт Міддлтон стане принцесою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути