середа, 27 серпня 2014 13:29

Кіркоров "підставив" Собчак під крижаний душ

Автор: youtube.com
 

Телеведуча Ксенія Собчак приєдналася до благодійної акції Ice Bucket Challenge. Виклик світській левиці кинув Філіп Кіркоров, який вже облив себе з "крижаного" відерця і побажав, щоб естафету продовжила Собчак. Ксенія зважилася на холодний душ не відразу. Після тривалої полеміки з Філіпом в Твіттері телеведуча все-таки здалася.

"Ааа!!! Люди!!! Ми всі збожеволіли, ви хоч це розумієте? - Написала блондинка в своєму Inbstagram, - Зустрічаю улюбленого Філю Кіркорова на виході з"Ріц-Карлтона", він без вступів зі "Вітаю"(вдумайтеся !!!): "Як ти могла не вилити на себе відро води? Я ж тобі передав естафету?"Вдумайтеся. Це розмова двох людей, які відбулися один з яких сів в білосніжне "Бентлі"і поїхав, а інша на чорній "Ауді" залишилася. Ми всі перетворилися на дітей. Світ ніколи ще не був таким інфантильним. може це добре, а може ні. Час покаже", - написала Ксенія.

Облитися холодною водою Ксенія вирішила в одному зі спортивних клубів Санкт-Петербурга. Допоміг їй у цьому спортсмен і актор Олександр Невський, який дбайливо облив блондинку з червоного пластикового тазика. Одягнена в бікіні і в шорти Ксенія прийняла крижаний душ зі словами

"Кіркоров, це тільки для тебе!" Відеоролик "мокрого" флешмобу телеведуча виклала на своїй сторінці в Instagram.

"Ну ось, Філя, за цей треш тепер будеш співати "а я і не знав" безкоштовно на моєму 60-річчі! - Пригрозила телеведуча, - Спасибі хоч, що в фітнес клубі "Ріц-Карлтона" можна зустріти чемпіона світу і мого особистого "поливальника з відра" Сашу Невського"​​, - говорить зірка.

Спочатку Ксенія не хотіла кидати наступному виклик. Але потім передумала і передала естафету співакові Сергію Шнурову.

"Нікому нічого не передаю, вистачить уже! Поливальників в країні до хрону, а заводи стоять. - повідомила Ксенія в Instagram, - Хоча на Шнурова я б глянула одним очком. З піснею під водою і гітарою. Передумала і передаю естафету Шнурову - царю Інстаграмма!", - сказала Собчак.

Сергій Шнуров поки ніяк не відреагував на виклик Ксенії.

Нагадаємо, до благодійного марафону Ice Bucket Challenge приєднуються знаменитості по всьому світу - від Білла Гейтса до Федора Бондарчука: зірки обливаються з відра водою з льодом в ім'я доброї справи. Після цього кожен може надіслати запрошення (а точніше, "виклик", challenge) трьом своїм знайомим. Або обливайся, або роби пожертву у Всесвітній фонд боротьби з хворобою Лу Геріга. Завдяки флешмобу вже вдалося зібрати більше 6 мільйонів доларів. На виклик потрібно відповісти протягом доби, інакше доведеться пожертвувати 100 доларів на підтримку хворих. Або зробити і те, і інше.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров "підставив" Собчак під крижаний душ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути