середа, 14 березня 2012 17:01

Кейт Мосс готується стати матір'ю

Кейт Мосс готується стати матір'ю

Як повідомляють британські таблоїди, топ-модель Кейт Мосс готується до материнства. Говорити про цікавий стан ікони стилю ще зарано, але Кейт разом з чоловіком Джеймі Хінсом вже зайняті відповідальною справою.

За словами друзів знаменитості, зоряна пара, яка одружилася в липні минулого року, планувала обзавестися спадкоємцем після облаштування нового особняка.

Протягом майже двох місяців подружжя перевозили речі і з натхненням наводили затишок у розкішних апартаментах в Хайген. Але тепер з клопотами покінчено, і Кейт з Джеймі приступили до наступного етапу.

Подейкують, нещодавно Мосс подарувала чоловікові браслет з білого золота "на удачу". Джерела в оточенні красуні підкреслюють, що таким чином вона хотіла відзначити 9 місяців з моменту весілля і початок спроб щодо створення повноцінної сім'ї.

"Дев'ять - щасливе число для Джеймі, - повідомив один з приятелів пари газеті Daily Star. - І це був ідеальний подарунок. Кейт хотіла зробити сюрприз, але Джеймі знайшов коробочку з прикрасою серед коробок і пакетів і змусив кохану розповісти правду. Довелося Кейт піднести презент трохи раніше запланованого терміну. Джеймі браслет дуже сподобався, і він тут же вдягнув його на руку".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Мосс показала свої пружні груди

"Вони не хотіли, щоб Кейт завагітніла до того, як будинок буде повністю облаштований. Але тепер вони переїхали і стараються щосили. Мосс з нетерпінням чекала переїзду і можливості почати нову главу в житті".

Як уточнюється, в новому особняку пари, який був придбаний в серпні за 8 мільйонів фунтів стерлінгів, облаштовані не тільки фітнес-зал, а й балетна студія. Мабуть, топ-модель вже обдумала, як вона буде приходити у форму після пологів.

Нагадаємо, зараз Кейт виховує 9-річну дочку Лілу Грейс від стосунків з екс-бойфрендом Джефферсоном Хеком.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс готується стати матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути