понеділок, 24 грудня 2012 10:30

Карла Бруні стала редактором Vogue Paris

Модель і дружина екс-президента Франції Карла Бруні погодилася виступити в якості запрошеного редактора такого культового журналу, як Vogue Paris. І як запевняє сама Карла, вона з великим задоволенням виконувала свої обов'язки при створенні спеціального різдвяного номера грудень 2012/січень 2013.

Між іншим, обкладинку нового випуску прикрасило фото самого редактора. Мадам Бруні-Саркозі також дала досить відверте інтерв'ю і позувала перед фотографами Мертом Аласом і Маркусом Пігго для фотосесії в істинно французькому стилі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дочка Саркозі та Бруні схожа на матір

І все було чудово, якби не неоднозначні заяви Карли в інтерв'ю. Зокрема, топ-модель заявила: "Моє покоління не потребує фемінізму". Її слова викликали серйозний резонанс і обурення у активісток численних організацій із захисту прав жінок.

Довелося виправдовуватися. "Моя фраза вийшла дещо незграбною, - визнала Бруні. - Насправді я хотіла сказати інше. А саме те, що особисто я ніколи не відчувала потреби бути активісткою феміністського руху. Я вважаю, що мене можна вважати феміністкою, якщо це означає вимагати свободу. Але я не з тих жінок, які все ще захоплюються активною боротьбою ... Я захоплююся їхньою хоробрістю, але сама волію йти іншим шляхом".

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні стала редактором Vogue Paris». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути