четвер, 31 січня 2013 16:38

Камалію не захотіли пустити до Англії

Камалію не захотіли пустити до Англії
Захур пообіцяв, що перед ними ще вибачатимуться Фото: lichnosti.net

Камалію не пустили до Англії. Співачка, яка щойно повернулася з Канн, заборона відвідати туманний Альбіон просто шокувала.

Англійську візу Камалії відкривали вже кілька разів. Відмова дипломатів цього разу шокувала як співачку, так і її чоловіка. Мухамед Захур, який є громадянином Великої Британії, обурений дикістю працівників посольства, повідомляє ТСН.

"Абсолютно незаконно. Як моїй дружині, вони не мають права взагалі відмовляти. Причину вони не пояснили. Написали лист на двох сторінках. Просто нісенітниця собача, звичайно", - розповів мільярдер в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Мухамед бідкається, адже візова прикрість трапляється з його коханою дружиною не в перше.

"Тоді це мафія працювала. Ще в англійському посольстві. Тоді вони подали, що Камалія туди їде, як живий товар. Той відділ попросив, якщо ми їм заплатимо, то все буде добре. Ми звісно відмовилися платити гроші. І потім ми дійшли до прокуратури і все владналося", - підкреслив він.

Від наміру побачити туманний Альбіон заможне подружжя відмовлятись не збирається. Вже навіть залучили до справи юристів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія приймає ванни із шампанського

"У посольстві і тут просто очі ховають. Наш адвокат вже звернувся. Так чи інакше, вони будуть вибачаться за це", - підкреслив Захур.

Зараз ви читаєте новину «Камалію не захотіли пустити до Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути