пʼятниця, 25 січня 2013 10:43

Камалія приймає ванни із шампанського

Камалія приймає ванни із шампанського
Співачка може півдня провести у спа-салоні Фото: teleblondinka.com

Стрес в житті Камалії — не рідкість. Однак співачка має цілий арсенал антистресових засобів, повідомляє ТСН.

Зняти стрес у Камалії способів чимало: прогулянки із собакою, їзда верхи, комп'ютерні ігри, соцмережі і звісно відпочинок для тіла.

"Так я знімаю стрес, проводячи півдня у спа-салоні", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Коли стрес стає хронічним, а так із Камалією сталося наприкінці минулого року, вона із чоловіком мільярдером тікає від усіх. Наприкінці 2012-го чкурнули до Іспанії. Там Камалія лікувала хвороби нирок. А також займалася акупунктурою. Запевняє, що голковколювання це не боляче.

"Не те що боляче сильно. Скоріше за все просто неприємно. Потім через кілька хвилин це проходить. Я навіть два рази відокремлювалася від свого тіла. От чесно", - зізналася співачка.

Такі дива навіть для Камалії рідкість. А от рукотворні чудеса вона влаштовує частіше. Раз на півроку дозволяє собі ванни із шампанського.

"Виливається десь 30 пляшок шампанського в ванну, решта доповнюєш водою, лягаєш туди і насолоджуєшся 40 хвилин. По-перше відразу відкриваються всі пори, відразу починаєш потіти. Це класне очищення", - підкреслила вона.

Співачка запевняє, для ванн можна брати і не дороге шампанське. Аби воно не солодке було, а брют. А ще виглядати на 25-ть 36-річній співачці допомагають ванни з козячого молока. 3-4 літри розвести водою. І тільки коли вже зовсім ліньки напружуватись, Камалія просто красується перед дзеркалом — експериментує з косметикою.

"Коли якась новинка, я завжди намагаюся спробувати її на собі", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія готувалася до "Місіс світу" з психологом

Втім якщо запланована поява на людях, Камалія довіряє себе лише спеціалістам. Вони роблять їй професійний макіяж.

Між тим, співачка зізналась, що у 2013-му очікує того, чого поки що не можуть подарувати навіть великі гроші її чоловіка-багатія.

"Від цього року я сподіваюсь на диво. Я сподіваюся, що я стану мамою нарешті. Все набагато вже краще. Всі лікарі кажуть: "Потрібно вилікувати мою чорнобильську проблему". Це мій зоб. І все відновиться", - поділилася Камалія.

Зараз ви читаєте новину «Камалія приймає ванни із шампанського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути