понеділок, 20 жовтня 2014 13:33

Гай Річі зняв для Девіда Бекхема неперевершену рекламу віскі

Автор: Reuters
 

Футболіст Деід Бекхем серйозно зайнявся просуванням спиртних напоїв під своїм ім'ям, а рекламу в свою чергу для його віскі знімає один з найбільш впізнаваних режисерів в Голлівуді Гай Річі.

Короткометражка під простою і вичерпною назвою "Welcome" вийшла стильною і лаконічною. Головна ідея реклами в тому, що "віскі об'єднує" - новий ролик показує глядачеві захоплюючі шотландські пейзажі і ненав'язливу атмосферу стриманої розкоші. Бекхем з приятелями прибувають на зустріч в заміський будинок - хтось на приватному літаку, а сам Девід, звичайно ж, на байку. Теплу дружню атмосферу підтримує синя пляшечка нового Haig Club, який Девід, одягнений в елегантний костюм з метеликом, розливає по склянках і робить загальний знімок компанії.

"Працювати з Гаєм над презентацією традицій в новому ракурсі - справа варта. І ще я люблю традицію тостів. Ми завжди говоримо тости в колі друзів і рідних. І нам хотілося показати, як це зближує друзів в нашій рекламі ", - каже Бекхем із захопленням про співпрацю з Річі.

На презентації міцного напою Девід сказав, що новий віскі - це унікальний напій:

"Цей віскі має бути унікальним: від особливого дизайну пляшки, до характерного аромату самого напою. Віскі виготовляється в Шотландії, на найстарішому заводі, а рецепт Haig Club пройшов крізь час і несе в собі дивовижну спадщину, якою ми з гордістю ділимося з вами", - сказав колишній футболіст.

Зараз ви читаєте новину «Гай Річі зняв для Девіда Бекхема неперевершену рекламу віскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути