понеділок, 27 лютого 2017 19:28

Фіналістка відбору на Євробачення TAYANNA представила тизер нового кліпу

Фіналістка відбору на Євробачення TAYANNA представила тизер нового кліпу

Сьогодні співачка і фіналістка відбору на Євробачення TAYANNA і режисер Алан Бадоєв представили тизер майбутнього кліпу "Не люби". Кадри відеороботи вперше були показані під час прямих ефірів нацвідбору на каналі "СТБ". Прем'єра кліпу "Не люби" запланована на 2 березня.

Перший ЕР був представлений восени 2016 року, в який увійшли 5 музичних історій, розказаних співачкою від першої особи. Другий ЕР українською мовою буде представлений слухачеві вже цієї весни.

За підсумками фіналу нацвідбору на "Євробачення-2017" TAYANNA отримала рівну кількість балів з переможцями. Після офіційного оголошення переможця співачка привітала групу O.Тorvald з перемогою і побажала хлопцям успіху на конкурсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні-2017

Костянтин Меладзе, коментуючи на прес-брифінгу результати нацвідбору, заявив:

"Єдиний критерій успіху на" Євробаченні "- максимально високе місце, яке може зайняти конкурсант. Я оцінював номер, який може виграти, і з цієї точки зору найкращою кандидатурою була б TAYANNA ", - зазначив продюсер і зізнався, що поставив співачці максимальний бал.

Зараз ви читаєте новину «Фіналістка відбору на Євробачення TAYANNA представила тизер нового кліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути