субота, 25 лютого 2017 23:30

Стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні-2017

Стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні-2017

У травні на пісенному конкурсі Євробачення-2017 в Києві Україну представлятиме гурт O.Torvald. Саме вони із піснею Time стали переможцями фіналу національного відбору.

За право виступати на цьогорічному пісенному конкурсі боролися шість конкурсантів, які пройшли півфінальні відбори. Це Тayanna, гурт "Сальто Назад", ILLARIA, ROZHDEN, O.Torvald і MELOVIN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У відео поєднали виступи усіх фіналістів відбору Євробачення

Гурт O.Torvald отримав однакову кількість балів із виконавицею Тayanna. Однак за результатами глядацького голосування, українці віддали перевагу саме гурту O.Torvald.

О.Torvald — український рок-гурт, складається з 5-ти учасників. Був заснований 2005 року в Полтаві. Вже 2006 року музиканти переїхали до Києва. Перший студійний альбом "O.Torvald" вийшов 2008 року. Гурт має 6 платівок.

На конкурсі група представила пісню Time, яка розповідає про те, що матеріальні цінності нічого не варті, що потрібно цінувати кожну можливість побути з близькими. Як прокоментував в одному з інтерв'ю соліст Женя Галич: "Час - це єдине, чого не можна повернути".

Півфінали Євробачення 2017 в Києві планується провести 9 і 11 травня, фінал – 13 травня.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі