пʼятниця, 01 червня 2012 10:25

Енн Хетевей пошкодила руку в ДТП
6

Актриса Енн Хетевей налякала шанувальників. Днями актриса отримала травму кінцівки. Зараз Енн закінчує зйомки в екранізації роману Віктора Гюго "Знедолені". Але, схоже, дівчині доведеться взяти лікарняний на тиждень-другий.

Напередодні папараці сфотографували 29-річну зірку в Нью-Йорку. Енн прогулювалася по Брукліну і заскочила в один з ресторанчиків пообідати з приятелями. Дівчина виглядала досить веселою і мило посміхалася, от тільки пов'язка на правій руці дещо псувала ідилічну картину.

"На вихідних вона потрапила в ДТП, - повідомив представник Хетевей. - І пошкодила зап'ястя". І поспішив додати: "Нічого серйозного. Ніхто не постраждав".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Енн Хетевей обрізала волосся заради ролі у фільмі

Нагадаємо, заради ролі Фантіни в "Знедолених" дівчині довелося піти на певні жертви. Енн розсталася з розкішними локонами і помітно схудла. Деякі шанувальники турбуються, що худоба актриси вже стає ненормальною, але сама зірка запевняє, що з нею все гаразд.

Днями в Мережі з'явилися перші офіційні фотографії акторів зі зйомок "Знедолених". Судячи з них, Хетевей по-справжньому вжилася в роль.

Прем'єра картини повинна відбутися в грудні 2012 року. Нагадаємо, крім Енн у стрічці знімаються Хелена Бонем Картер, Саша Барон Коен, Рассел Кроу і Г'ю Джекман. Останньому дісталася роль Жана Вальжана. Крісло режисера зайняв британський кінематографіст Том Хупер.

Зараз ви читаєте новину «Енн Хетевей пошкодила руку в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути