вівторок, 29 листопада 2011 17:41

Енн Хетевей готується до весілля

Енн Хетевей готується до весілля

Актриса Енн Хетевей та її бойфренд Адам Шульман побралися. Проте про весілля поки щасливі закохані не говорять.

Популярна голлівудська актриса, зірка фільму "Диявол носить Prada" Енн Хетевей заручилася зі своїм давнім коханим Адамом Шульманом. 29-річна актриса та її бойфренд з'явилися разом в Бруклінському парку в ці вихідні. На руці актриси виблискувала обручка.

"Я дуже закохана в нього, Адам зміг зруйнувати всі мої плани. Я справді хотіла деякий час побути одна, але закохалася як дурна", - заявила Енн Хетевей.

Новину про заручини Енн підтвердив її офіційний представник. Також у пресі з'явилися фотографії, на яких пронирливі папараці зуміли зобразити ручку міс Хетевей з блискучою обручкою на безіменному пальці.

Нагадаємо, Енн Хетевей і Адам Шульман почали свої стосунки у 2008 році. Тоді ж, але трохи раніше в пресі обговорювалися подробиці особистого життя Енн та її тодішнього коханого Рафаелло Фольєрі. Справа в тому, що бойфренд актриси виявився злочинцем. Правоохоронні органи заарештували Фольєрі і звинуватили його в шахрайстві та відмиванні грошей.

Дівчина сильно переживала, вона перестала відвідувати світські заходи і навідріз відмовлялася говорити про своє особисте життя. Лише через якийсь час після арешту Фольєрі Енн Хетевей оговталась і так прокоментувала свій стан: "Я думаю, якби я зустріла правильну людину, я б врешті-решт вийшла заміж".

Зараз ви читаєте новину «Енн Хетевей готується до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути