пʼятниця, 16 березня 2012 09:48

Дженніфер Лопес замовила у Каваллі весільну сукню

Знаменитий італійський дизайнер Роберто Каваллі повідомив у своєму блозі, що Дженніфер Лопес звернулася до нього з проханням попрацювати над її весільною сукнею.

З танцівником Каспером Смартом папараці помітили Джен восени минулого року. Спочатку артисти запевняли, що вони просто колеги, потім - "просто друзі".

Плітки про те, що Лопес нібито планує в четвертий раз вийти заміж, вже кілька тижнів циркулюють в таблоїдах. Але багато шанувальників артистки просто не звертали на них уваги.

У своєму блозі дизайнер звернувся за допомогою до читачів, задавши питання, який саме колір вибрати для весільної сукні. Від класичного білого кольору дизайнер відмовився відразу. Модельєр схиляється до вибору яскравого відтінку червоного, але ще точно не визначився.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Лопес боксерськими рукавичками прикрила голі груди

А й справді, в червоному Лопес виглядає досить виграшно. Досить подивитися на її останню фотосесію для журналу Vogue, для якої вона позувала в червоних вбраннях.

До речі, в супровідному інтерв'ю знаменитість розповіла, що їй дуже подобається Каспер.

"Він чудовий. Хоча ви, напевно, вже самі це помітили. Він реально чудовий хлопець. Але я не хочу говорити про це занадто багато. Це моє особисте життя".

Цікаво, що ще пару місяців тому Джен запевняла, що заміж не збирається. Мовляв, вона ще не оговталась після розставання з Марком.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес замовила у Каваллі весільну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути