вівторок, 14 лютого 2012 15:23

Дженніфер Лопес прикрила руками інтимні місця в рекламі парфумів

Популярна виконавиця, а з недавніх пір ще й ведуча власного шоу юних талантів на пару з колишнім чоловіком Марком Ентоні Дженніфер Лопес не стоїть на місці в своїй активній комерційній діяльності. Заради реклами нового парфуму артистка вирішила повністю роздягтися.

Зараз зірки західного шоу-бізнесу не обмежують себе якоюсь однієї діяльністю, а поєднують відразу кілька. Не стала винятком і така досить тонка справа як парфумерія. Можна згадати таких знаменитих виконавиць, як Крістіна Агілера або Фергі, які випустили кілька ароматів від свого імені, однак їхні продажі явно не дотягують до рівня відомих парфумерних домів.

Дженніфер Лопес теж вирішила не залишатися осторонь і випустила парфуми імені себе, супроводивши їх рекламною кампанією.

На рекламному плакаті свого нового аромату, який носить назву Glowing ("Сяйво"), співачка зображена сидячою, з розсунутими ногами, проте всі інтимні місця прикриті або руками Джей Ло, або затемнені. Волосся виконавиці мокре, наче б вона тільки що прийняла душ, а все її тіло, слідуючи назві аромату, блищить як масляне.

Сама Дженніфер Лопес заявила, що парфум, який вона випускає, вже 18-й за рахунком. Мабуть, артистка не втрачає надії заробити на власних ароматах.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Лопес розплакалась на балконі готелю

"Glowing - дуже чистий аромат. Це те, чого я завжди хотіла. Мені подобаються прості чисті запахи. Це деревний аромат. Так що він зовсім не схожий на те, що я робила десять років тому, - це еволюція", - заявила Дженніфер Лопес.

Як повідомляється, новий аромат від гарячої латини складається з нот кипариса, флердоранжу, касії, ванілі і мускусу. Цікаво, що при натисканні на пульверизатор флакон починає світитися.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес прикрила руками інтимні місця в рекламі парфумів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути