четвер, 05 квітня 2012 17:20

Дженніфер Еністон в 2012 році буде насолоджуватися життям зі своїм бойфрендом

У свої 43 роки актриса Дженніфер Еністон виглядає настільки ж прекрасно, як і під час зйомок серіалу "Друзі". Так, ми всі прекрасно знаємо, що Джен ретельно стежить за собою, займається йогою і регулярно відвідує салони краси. Але на думку зірки, все це було б марно, не виявися поруч з нею чоловік, який подарував "умиротворення і радість".

У новому інтерв'ю журналу InStyle актриса офіційно заявила: 2012 рік вона має намір насолоджуватися життям з бойфрендом Джастіном Теру.

"Ми збираємося жити в різних місцях. Я хочу побільше спілкуватися з друзями і більше подорожувати. Щороку я обіцяю собі таке задоволення, але тепер я це дійсно зроблю!"

Як відомо, Джен близько познайомилася з Джастіном на зйомках фільму "Пристрасть до зміни місць". "Це були найбільш ідилічні зйомки за всю мою кар'єру, - згадує Еністон. - Три місяці ми провели на озері. Ми весь час жартували і сміялися. Ми стали родиною!"

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Еністон соромитися свого молодшого брата

Відтоді пара нерозлучна. "Я стала старше. Тепер я чудово знаю, що мені не подобається в чоловіках. Я розумію, які якості мені потрібні і що мене абсолютно не влаштовує".

Еністон зазначила, що її життя дійсно була б "малиною", якби не одна прикра обставина. Вона по горло сита плітками про свої взаємини з колишнім чоловіком Бредом Піттом і Анджеліною Джолі.

"Таблоїди регулярно пишуть про наш любовний трикутник і якусь ворожнечу. Але це всього лише гучні заголовки. Історія, яка не має ніякого відношення до реальності".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон в 2012 році буде насолоджуватися життям зі своїм бойфрендом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути