понеділок, 06 лютого 2012 13:12

Закохана Дженніфер Еністон стала ніжною та романтичною
9

Фото: Фото: InStyle

Дженніфер Еністон знялася в гламурній фотосесії для березневого випуску журналу InStyle.

Фотосесію проводив фотограф Мікеланджело Ді Баттіста. Знімки вийшли дуже ніжними і романтичними. Саме так і має виглядати закохана голлівудська діва.

У супровідному інтерв'ю Джен за традицією розповіла трохи про особисте життя і навіть розповіла, що їй імпонує в стилі бойфренда. Але для початку Еністон відповіла на запитання, які чутки про неї діють їй самій на нерви.

"Таких пліток багато. Але найбільше дратує плітка про любовний трикутник з моїм колишнім чоловіком і ворожнечу між нами. Це обговорюється постійно. Схоже, це тема, яка журналістам ніколи не набридне. Хоча на цій історії, яка не має нічого спільного з реальністю, багато хто робить гроші".

Зате про Джастіна Теру Джен говорить з любов'ю, хоча і не без іронії: "У нього чудовий смак і відчуття стилю - дуже особливе, яке в нього було завжди. Чи вплинуло це на мене? Багато хто говорить: "Подивіться-но, у них однаковий стиль". Ні, я так не думаю. Та взагалі цей піджак у мене вже три роки!"

Актриса зізналася, що якби не була актрисою, стала б режисером.

"Мені подобається режисура. Я дуже пишаюся своєю роботою в якості режисера і продюсера над проектом "П'ять". Або я хотіла б стати дерматологом. Я просто схиблена на всьому цьому: шкіра, косметичні продукти, лазери ... Постійно зависаю в Інтернеті, читаючи про всякі новинки в цій галузі. Я називаю це "лазерне порно"".

Зараз ви читаєте новину «Закохана Дженніфер Еністон стала ніжною та романтичною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути