середа, 09 листопада 2011 16:59

Дженніфер Еністон не може й дня провести без свого бойфренда
9

Дженніфер Еністон зізналася, що шалено закохана. У цьому актриса зізналася на церемонії Glamour Women of the Year Awards, де титул "жінка року" вручили Дженніфер Лопес.

Еністон вразила своїм зовнішнім виглядом гостей церемонії. Однак ніхто не може її звинувачувати в бажанні провести залишок вечора зі своїм бойфрендом Джастіном Теру, пише The Daily Mail.

Після святкового вечора знаменита пара попрямувала до нью-йоркського Музею сучасного мистецтва, в якому знаходиться чудовий ресторан.

Еністон виглядала приголомшливо в своїй шифоновій сукні від Versace. На додаток до вбрання своєї коханої Джастін Теру вдягнув строгий, але стильний чорний костюм з чорною краваткою під білу сорочку.

Видання зазначає, що раніше ввечері в Карнегі-холі, де проходило нагородження, 42-річна актриса зізналася, що вона "шалено закохана".

"Я рідко коментую своє особисте життя. Але я хочу сказати вам, що я шалено закохана. Я шалено закохана в Челсі Хендлер (комедійна актриса - ред.)", - пожартувала Еністон.

Видання нагадує, що зірка телесеріалу "Друзі" нещодавно придбала квартиру в Нью-Йорку за $9 млн.

В апартаментах актриса буде жити зі своїм бойфрендом Джастіном. Оскільки в квартирі крім спалень є ще й дитяча відразу пішли чутки, що Еністон планує завести сім'ю та народити дитину.

Раніше повідомлялося, що пара вже таємно одружилася. А сама Дженніфер ніяк не розвіює чутки про це, носячи на безіменному пальці золоте кільце.

"Всі гудуть про вчинок Дженніфер і Джастіна. Вона не хотіла пишного весілля як з Бредом. Ані гламуру, ані блиску. Просто Джен і її коханий", - розповіло журналу Star джерело.

Проте прес-секретар акторки в коментарі виданню підкреслила, що це чергова сфабрикована історія про особисте життя Дженніфер.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон не може й дня провести без свого бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути