середа, 15 лютого 2012 12:54

Дженніфер Еністон роздягнули до бюстгальтера

Відома і затребувана актриса Дженніфер Еністон знялася в еротичній фотосесії для американського чоловічого журналу GQ. Компанію їй склав партнер по фільму "Пристрасть до зміни місць" Пол Радд.

Дженніфер Еністон вирішила повторити успіх своєї фотосесії для цього видання, коли знялася практично голою на тлі інших оголених тіл, прикриваючись лише краваткою. Однак на цей раз зйомки були більш скромними: актриса вважала за краще залишитися в чорній міні-спідниці і в чорному ж бюстгальтері.

Джен продемонструвала приголомшливу фігуру і незвичайний комедійний талант. Артистка зі своїм партнером Полом Раддом зображували закоханих, які то лаються, то миряться, при цьому навколо летять пір'я, а Радд висить на нозі Еністон. Обкладинка журналу неймовірно кумедна: Пол і Джен, дивлячись у кадр, роблять губки бантиком.

Дженніфер розповіла, що не вважає свій вік - а їй зараз 42 роки - чимось жахливим і навіть не думає комплексувати з цього приводу.

"40 - це чудово! Боже, мої 30 вже пролетіли! Але і 40 - це чудово!" - заявила актриса в інтерв'ю виданню.

Однак вона зізналася, що підтримувати форму їй вдається куди складніше, ніж в 20 років.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Еністон не може й дня провести без свого бойфренда

"Ну, недавно я кинула курити і набрала кілька зайвих кілограмів. Це має значення, коли тобі вже не 20. Я думаю, багато хто вирішив, що я чекаю на дитину", - поділилася Дженіфер Еністон. Ось тут-то актриса і вирішила розставити всі крапки над "i" і розповіла, що не вагітна.

"Я не чекаю на трійню. Я не чекаю на близнюків. У мене не буде і однієї дитини. Я не вагітна!" - заявила актриса, яку світські хронікери постійно підозрюють в цікавому стані. Трохи заспокоївшись, Дженніфер пояснила: "Якщо це станеться - значить, станеться. Я абсолютно спокійна. У мене немає плану, що я обов'язково повинна народити дитину".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон роздягнули до бюстгальтера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути