четвер, 05 квітня 2012 09:28

Дженніфер Еністон соромиться свого молодшого брата

Відома голлівудська актриса Дженніфер Еністон намагається не афішувати факт того, що в неї є молодший брат. Вся справа в способі життя 22-річного Алекса.

Один з австралійських журналів зробив великий матеріал про найближчих родичів популярної актриси Дженніфер Еністон. Сама артистка давно зрослася з образом смішливої сусідської дівчинки, за що її люблять мільйони прихильників по всьому світу. Джен, яка старанно сколотила свій стиль і репутацію, вкрай неохоче повідомляє світським хронікерам, що у неї є молодший брат.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Еністон роздягнули до бюстгальтера

Справа в тому, що 22-річний Алекс має досить маргінальні нахили. Австралійське видання, яке зробила матеріал про батьків і родичів Еністон, прямо назвало брата Дженніфер "пошарпаним панком". Журналісти зробили велике інтерв'ю з друзями та сусідами батьків Джен.

Вони виявили, що хлопець зовсім не схожий на свою відому старшу сестру. Алекс (або як його ще називають AJ) зараз розривається між пляжами хіпі Санта-Круз, Каліфорнією та холодною північною Аляскою. У Північній Каліфорнії Алекс взагалі вів життя серфінгіста-бродяги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон зізналась, що їй не потрібна дитина

"У нього був матрац позаду фургона, він завжди ходив в одних і тих же штанях і мав лише три сорочки. Алекс постійно бовтався в своєму фургоні на пляжі і більше нічого не робив", - повідомив один із сусідів сімейства Еністон. "Коли я говорив з AJ в останній раз, то вони з подругою жили на Алясці і навіть почали займатися там сільським господарством. Я думаю, що він був би щасливий жити там постійно", - розповів інший сусід. Крім цього, Алекса відрахували з коледжу, за що Дженніфер дуже соромно.

Сама голлівудська діва ні разу не говорила про брата, немов його й не було зовсім. При цьому Алекс відвідав прем'єру її картини "А ось і Поллі", яка відбулася в 2004 році. Тоді на показі з'явилися і батьки артистки. Чи спілкуються між собою Алекс і Дженніфер, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон соромиться свого молодшого брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути