четвер, 15 вересня 2016 11:17

Дружина Алека Болдуїна продемонструвала живіт за добу після пологів
5

Фото: Соціальні мережі

Хіларія Болдуін, дружина голлівудського актора Алека Болдуїна і мати його трьох дітей, яка лише два дні тому народила сина, продемонструвала свій живіт.

Автор: Соціальні мережі
 

Читайте також: 58-річний Алек Болдуїн знову став батьком

На своїй сторінці в соціальній мережі інструктор з йоги часто публікує різні асани в досить дивних місцях, часом навіть публічних. Зі своїми прихильниками в соціальній мережі Хіларія пообіцяла бути абсолютно відвертою, і тому через добу після народження малюка показала, як виглядає її тіло.

"Я зробила цей знімок вчора, коли Леонардо справдилися всього добу від народження. Я робила так само після народження Рафаеля. Я завжди нервую, коли роблю подібні речі, але в наш час, коли так люблять покритикувати чиєсь тіло, я вважаю правильним показати, як воно виглядає після пологів, і пропагувати здоровий спосіб життя. Багато хто з вас знають, що я люблю демонструвати природні процеси, що відбуваються з тілом жінки, і я вірю, що хороша дієта і правильні збалансовані вправи роблять нас щасливими, здоровими і сильними"- написала Хіларія під фото, зробленим у ванній кімнаті лікарні, і відповіла на ряд питань, що цікавлять прихильників.

Автор: Соціальні мережі
 

Найбільше їх цікавило, чи зробили їй кесарів розтин, або дитина народилася природним шляхом. Місіс Болдуін відповіла, що народила сина самостійно, як і всіх своїх інших дітей - трирічну Кармен і однорічного Рафаеля.

Нагадаємо, що Хіларія і Алек стали батьками Леонардо в цей понеділок 12 вересня, про що негайно розповіли прихильникам в соціальних мережах.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Алека Болдуїна продемонструвала живіт за добу після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути