пʼятниця, 28 вересня 2012 17:04

Депутаток змусили відчути себе моделями
16

Фото: Фото: Наталя Чубенко

В четвер в готелі "Фермонт" Оксана Новицька презентувала чергову аудіокнигу "Автограф генія". В рамках цієї події вона вивела на подіум українських депутаток, які дефілювали в сукнях від дизайнерки Олени Гуралюк. Це колишня прес-секретарка Леоніда Кучми Олена Громницька, екс-міністр соціальної політики Людмила Денисова, бютівка Ольга Бондар, колишній керівник служби інформаційної політики секретаріату президента України Лариса Мудрак.

За півтори години до дефіле їх вчать правильно ходити по подіуму.

"В принципі це не їх робота і звичайно депутатки не пройдуть по подіуму, як професійні моделі. Вони тут заради благодійності, тому не судіть занадто суворо", - просять організатори.

Одними із перших приходить дизайнерка Юлія Айсіна. Одягнута в одяг власного виробництва. Із "чужого" лише подаровані сумка "Шанель" та хустка "Луї Вітон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві показали сукню за $5,5 млн

"Всі мої друзі знають, що мій улюблений колір червоний, тому дарують мені купу червоних аксесуарів. А із цієї сумки "Шанель" вже сміються, бо я постійно одягаю її ледь не на кожну вечірку. А що, вона мені дуже подобається, бо створена якраз для таких подій", - відмітила дизайнерка.

Перед самим дефіле на вечірці спочатку продавали картину одного з українських художників. Торги велись мляво і за 15 хвилин картину продали за тисячу доларів. Купили її представники ювелірної фірми "Заріна". Гроші передадуть центральній бібліотеці для незрячих людей ім.М.Островського.

І врешті після виступу оперної співачки на подіум вийшли депутатки у довгих вечірніх сукнях. Після цього зізналися "хвилювалися, але так і не уявляють, як почувають себе манекенниці".

Зараз ви читаєте новину «Депутаток змусили відчути себе моделями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути