субота, 15 вересня 2012 12:27

У Києві показали сукню за $5,5 млн
42

Фото: ФОТО: Тарас ПОДОЛЯН

У п'ятницю у столичному готелі "Фермонт" презентували найдорожчу в світі сукню від британської дизайнерки Деббі Вінгхем. Сукня чорного кольору повністю інструктована 50-ма діамантами і важить 13 кілограмів. Коштує $5,5 млн. Вперше була показана в Монте-Карло.

Двадцять п'ять каменів прикрашають талію, а решта ще двадцять п'ять - лінію плечей. Також діамантом у п'ять каратів прикрашена і центральна частина сукні. На плаття прийшли подивитися співачки Настя Приходько, Джамала, дружина Анатолія Кінаха - Марина, модель Наталя Ворона.

"Над сукнею я працювала півроку. Кожен із п'ятдесяти тисяч стібків зробила сама. Взагалі, всі мої сукні шиються тільки вручну. Україна - дуже гарна, а ваші жінки - просто ікони стилю. Одягаються із справжнім смаком. Думаю, серед них може знайтися і та, хто закохається в чорну сукню і без неї піти додому не зможе", - переконує Деббі.

Однак навіть найбагатші українки кажуть, що $5,5 млн за сукню це занадто.

"Я б її не купила, бо такі речі мають дарувати чоловіки. Якби чоловік подарував би мені таку сукню - я би не відмовилася", - каже дружина українського мільйонера Ігора Воронова - Тетяна Рамус.

Торік Воронов зайняв 66 місце в рейтингу найбагатших українців за версією журналу "Фокус". Його капітал оцінили в $250,7 млн.

Окрім найдорожчої сукні Деббі презентувала колекцію із сорока моделей прикрашених діамантами. З них навіть джинси були прикрашені діамантами, зокрема права задня кишеня.

Зараз ви читаєте новину «У Києві показали сукню за $5,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі