пʼятниця, 20 липня 2012 12:42

Весільні сукні-трансформери суперпопулярні останнім часом
7

Фото: фото надані Маріном Гуралюком

Весільну сукню варто обирати з подругою або мамою. Так радить дизайнер Марін Гуралюк.

"З нареченим іти купувати сукню не можна не через забобони. Середньостатистичний чоловік тямить у весільній моді точно так само, як наречена у футболі. Він скаже на будь-яке плаття, що воно прекрасне, бо бачить не вбрання, а наречену", - вважає Марін.

За словами дизайнера, хороше весільне плаття коштує від 3 тисяч гривень.

"Найдорожче плаття у мене коштувало 5 тисяч доларів. Возив його на показ у Париж. Європейські дизайнери не вірили, що таке пошили в Україні. Через біло-бузковий колір його прозвали "павлиним оком". Усе обшили камінням Сваровськи. Його після показу купила заможна наречена з Москви.

Дизайнер переконаний, що пишні весільні сукні і силует рибка ніколи не відживуть себе.

"Рибку зараз не одягають тільки ті, кому фігура не дозволяє. Останні два роки шию плаття-трансформери. Довгий низ у них можна відстебнути. На розписі і вінчанні наречена у довгій сукні. А коли прийшов час танцям — відстібає низ".

За порадою Маріна, три сукні треба поміряти, аби знайти своє плаття.

"Більше не раджу, бо втратите нюх. Обирати сукню — це як парфуми. Чим більше нюхаєш, тим більше не розумієш, який запах тобі дійсно підходить. Беріть у весільний салон подругу, яка добре знає ваш смак. Якщо товаришка заздрісна, то краще покличте маму. Але проконсультуйте її у модних фасонах і заздалегідь нагадайте, що буде весілля ваше, а не мамине".

Американські дизайнери нав'язують чорні і сині весільні сукні. Марін Гуралюк не бачить у цьому нічого нового та екстравагантного.

"Дизайнери, які віддають перевагу таким сукням,  просто не мають свіжих ідей. П'ять років тому Андре Тан одягнув на модель чорну фату, але не тому, що так модно. Дизайнер через колір намагається щось сказати. У такий спосіб Тан хотів висловити скорботу за своїм улюбленим дизайнером Ів Сен Лораном. Чорним елементам у весільному образі я кажу ні. Допустимі кольори — бузковий і брудно-рожевий".

Цікавлюся, що робити нареченим, яким не личить білий колір.

"Половині наречених не личить білий колір — когось старить, робить повнуватим або блідо-зеленим. Тоді треба купувати кремові сукні — від легкого молочного до кольору капучіно".

Дизайнер упевнений, якби не змінювалась весільна мода для наречених, з весільного гардеробу ніколи не зникне фата.

"Фата ніколи не вийде з моди і не поступиться шляпам і капелюшкам-таблеткам. Довга або коротка — вона все рівно повинна бути присутня", - каже Гуралюк.

Зараз ви читаєте новину «Весільні сукні-трансформери суперпопулярні останнім часом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути