середа, 27 серпня 2014 17:59

Чоловік Кім Кардаш'ян засуджений на два роки

Автор: Reuters
 

Американський виконавець і чоловік Кім Кардашьян Каньє Вест був засуджений на два роки умовно за те, що побив папараці в аеропорту Лос-Анджелеса в минулому році.

Нагадаємо, деякий Деніел Рамос, фотограф одного з американських видань, заявив, що Каньє накинувся на нього і завдав "фізичні і емоційні травми". Вест цього звинувачення не визнав, вів себе зарозуміло і навіть відпустив кілька жартів.

"Мені і справді дуже шкода, що я вихопив фотокамеру у цієї людини, однак я жодним чином не хотів нашкодити йому", - заявив бізнесмен.

Також Каньє розповів, що його батько також був папарацці, працював на The Atlanta Journal-Constitution, а мама артиста була першою темношкірою жінкою-деканом в Державному університеті Чикаго, а такі люди, за словами Веста, не могли виховати людину, яка побила б "якогось там папарацці ".

Співак навіть спробував пожартувати про це, уїдливо заявивши, що іноді дозволяє папарацці сісти в його машину, "щоб допомогти припаркуватися".

Суддя не зрозумів гумору артиста, і в підсумку Вест отримав термін у два роки умовно, 250 годин виправних робіт і 24 години терапії.

Це не перше залучення співака до правопорядку. У 2008 році він і його охоронець також побили папарацці і розбили йому дорогу апаратуру. Суд засудив Каньє віддати десять тисяч доларів, однак він віддав всього лише сто. З цієї причини Вест ненадовго потрапив за грати, звідки вийшов, заплативши заставу в двадцять тисяч доларів. Тоді справу заводити не стали, обмежилися попередженням.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Кім Кардаш'ян засуджений на два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути