середа, 06 квітня 2016 10:32

Брат Кім Кардаш'ян одружується

Брат Кім Кардаш'ян одружується
Соціальні мережі

Роб Кардаш'ян зробив пропозицію колишній дівчині репера Тайги, з яким зараз зустрічається його сестра Кайлі Дженнер.

Про заручини пари стало відомо з Instagram обраниці Роба: Блек Чайна опублікувала знімок з коханим - і головною "дійовою особою" на фотографії стала обручка з масивним діамантом на лівій руці дівчини. "Так!" - Підписала знімок щаслива наречена, щоб вже точно ні в кого сумнівів не залишилося. За інформацією інсайдерів, обручка з діамантом в 7 карат обійшлося Робу в 325 тисяч доларів, а виготовив прикрасу один з улюблених ювелірів Каньє Веста.

Ніхто з родини Роба поки не підтвердив інформацію про заручини, але подруга майбутньої місіс Кардаш'ян, Ембер Роуз вже встигла привітати пару:

"Вітаю з заручинами моїх рідних Блек Чайну і Роба Кардаш'ян!"

Про те, що Роб і Блек Чайна закрутили роман, стало відомо ще на початку року. Спочатку парочка приховувала стосунки, адже у пасії Роба були, м'яко кажучи, натягнуті відносини з його родиною: цивільний чоловік Блек Чайни, репер Тайга, кинув її заради юної Кайлі Дженнер. Кинути кинув, але спілкуватися з колишньою коханою не перестав, оскільки бере діяльну участь у вихованні їх спільного трирічного сина - і це дуже турбує Кайлі.

Кажуть, дівчина вважає "зрадою" той факт, що Роб зустрічається з її суперницею, і впевнена, що Блек Чайна лише використовує її брата.

Зараз ви читаєте новину «Брат Кім Кардаш'ян одружується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути