вівторок, 25 грудня 2012 18:13

Батько виховував Тіну Кароль ременем

Батько виховував Тіну Кароль ременем
Співачка не така сувора зі своїм сином Фото: viva.ua

Тіні Кароль не подобається самолюбування. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Мій тато колись мене навчив, що тільки цілеспрямованість і старання допоможуть тобі щось зробити. Насправді він мене дуже суворо виховував. Я свого сина не так суворо виховую. Це я хочу сказати їм у камеру, що я його так виховувати, як ви мене тоді строїли, не буду", - наголосила вона.

За словами Кароль, батьки їй в дитинстві забороняли майже усе.

"Я ремінь добре відчувала. Багато дуже разів. І маю з дитинства якісь образи. Але я розумію їх. Я вже сама мати. Можливо це мені допомогло зробити себе самій. Ремінь мені допоміг із самодисципліною. Це однозначно. Тому що я у 14 років потрапила до гуртожитку і жила сама у Києві в14 років. Це мала дитина насправді. Це зараз у всіх є комп'ютери, iPad'и. Тоді ще телефону не було мобільного. І ми відправляли телеграми", - поділилась артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль розповіла про хворобу чоловіка

Між тим Тіна Кароль розповіла, як тато її сварив за кліп "Ноченька".

"Він до мене приїхав і мав зі мною дуже серйозну розмову. Сварив мене. І я як його донька перемонтувала кліп. І зараз той кліп, що є в ефірі, більш цнотливий, ніж був", - зауважила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Батько виховував Тіну Кароль ременем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути