вівторок, 13 листопада 2012 16:58

Лобода назвала Кароль ябедою

Лобода назвала Кароль ябедою
У співачок було і раніше багато конфліктів при спільній роботі Фото: прес-служба співачки

Світлані Лободі подобалася раніше творчість Тіни Кароль. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Творчість Тіни рік тому мені дуже подобалася і багато її пісень були у мене на CD в машині. Бо вона була артисткою № 1 якийсь час. Була смуга біла і смуга чорна. Я прекрасно розумію, що буває такий період часу, коли не йдуть пісні, не складається з кліпами. А це дає свої плоди", - зазначила вона.

Відзначимо, між суддями шоу "Голос. Діти" Світланою Лободою і Тіною Кароль розгорівся скандал. Співачки в боротьбі за дітей іноді переходили на грубості і агресію.

"Коли я поверталася, натискаючи кнопку, я розуміла, що це моя людина, людина в моїй команді. І я не готова була відступати. Те ж саме відбувалося з Тіною. Просто такі люди, які ведуть себе м'яко і пухнасто, і завжди на посмішці, плачуть багато, вони завжди викликають тільки позитивні емоції. Викликають не ті емоції, які викликаємо такі люди, як ми. Це не агресія. Це боротьба за людей, за діток маленьких. Якщо ти розумієш, що він класний. Як можна його віддати? У Тіни інша позиція. Просто вона більш м'яка людина або здається м'якою звичайно. Ми більш активні, більш емоційні, тому проявляємо себе так", - підкреслила Лобода.

Артистка також пригадала, як вона разом з Тіною Кароль працювала у мюзиклі "Екватор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це якась жіноча тупість і конкуренція" — Тіна Кароль про Світлану Лободу

"Ми там працювали довгий час, близько півроку. І у нас було дуже багато конфліктів саме в колективі, тому що є такі люди, яких називають ябеда, які вносять розлад у колектив. Ось Тіна була в той момент саме такою людиною", - зазначила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Лобода назвала Кароль ябедою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути