четвер, 23 жовтня 2014 15:35

Анна Сєдокова писатиме колонку на тему сексу та кохання
2

Фото: Соціальні мережі

Співачка Анна Седокова взялась за колумністику, зірка пише колонки на тему стосунків, сексу та кохання, про це співачка повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Я в аеропорту Стамбулу. Чекаю свій наступний літак. За 3 дня 6 міст. А ще я пишу колонку. Поки не скажу для кого. Завжди хотіла писати на тему відносин, сексу і любові. Помилки і перемоги ... Перша стаття називається "Буває, відносини вбивають" ... Я буду рада прочитати ваші історії, вони допоможуть мені" , - підписала фото Анна Седокова.

Також зірка розмістила фото, на якому зображені її ноги та ноутбук.

"Ніч в аеропорту це звичайно романтично, але не на двох з компом. Ймовірність того, що цей літак злетить в 3 ночі дуже мала, а це означає, що я Тут на всю ніч ? В мене вже попа болить сидіти. Я вже годин 20 просто сиджу .... Зате я написала таку колонку, що боюся того ранку, коли вона вийде чекайте новини на всіх жовтих ресурсах))))) Я просто по правді розповіла кілька фактів і декому це точно не сподобається ))) Але не будемо забігати вперед ... На все свій час", - підписала фото співачка.

Нагадаємо, Анна Сєдокова крім співочої кар'єри займається ще і модою, зірка випускає одяг під власним брендом.

 

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова писатиме колонку на тему сексу та кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути