середа, 07 грудня 2016 12:58

Анатолій Анатоліч забороняє своїм дочкам користуватися гаджетами
3

Фото: Прес-служба

Гостем вчорашнього випуску шоу ООН став ведучий Сніданку з 1+1 - Анатолій Анатоліч. У ведучого дві дочки - Аліса та Лоліта, яким 5 і 3 роки. Анатоліч прийшов до делегатів ООН з питанням: ростити дітей без доступу до гаджетів - це нормально?

Анатолій Анатоліч розповів, що намагається виховувати своїх дочок з мінімальним використанням гаджетів, так як було в його дитинстві.

"З огляду на те, що я працівник телебачення і сучасна людина, у мене вдома є телевізори, планшети і відповідно доступ до інтернету. Зараз ми активно боремося з гаджетами і це досить-таки непростий момент. Так як дітям це подобається, вони від цього кайфують ", - розповідає Анатоліч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірні українки та сніг вразили харизматичних делегатів "ООН"

Під час голосування думки делегатів розійшлися. Представники Індії, Італії, Куби, Венесуели та Франції проголосували за дитинство без гаджетів. У той час як делегати з Тунісу, Китаю та Нігерії вважають, що гаджети - це невід'ємна частина нашого життя і в дозвіллі дітей їм є місце. Одні стверджували, що в XXI столітті просто неможливо виключити з життя дітей гаджети, так як їм не буде про що говорити з однолітками. Інші наполягали на тому, що діти більше часу повинні проводити на повітрі ніж у віртуальному світі.

Представник Куби, Рігобер Мустеліер, розповів, що в їхній країні діти і зараз не знають, що таке планшети і айфони.

"Ми всі досі граємо на вулиці, тому що у нас таких технологій, на жаль, немає. Всі діти після школи грають на вулиці, без телефонів, без планшетів. У нас є тільки маленький шматочок часу, коли йдуть мультики, десь з 5-6 вечора", - розповів Ріго. Як виявилося, кубинець в дитинстві теж дивився "Ну погоди", тільки з іспанським перекладом.

У чому делегати і були одностайні - так в тому, що головне у вихованні дітей це любов і увага батьків.

"Мені дуже сподобалось, що у нас всіх - у людей з різних континентів, з різних країн збігається в результаті думка. Все зводиться до того, що любов стоїть в основі всього: і нашої з вами роботи, і нашого з вами життя, і продовження роду. Головний висновок - потрібно більше любові, і з дітьми, і в стосунках, і на роботі. Це зробить наше життя набагато кращим. В першу чергу любіть своїх дітей, а потім вже розберетеся, коли дозволяти їм користуватися гаджетами", - сказав Анатоліч.

Він підвів підсумок засідання словами Джона Ленона: "Досить війни - давайте робити дітей".

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Анатоліч забороняє своїм дочкам користуватися гаджетами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути