пʼятниця, 25 листопада 2016 11:23

Неймовірні українки та сніг вразили харизматичних делегатів "ООН"
8

Автор: Прес-служба
 

Телеканал ТЕТ у співпраці з IQ Production представлять унікальне шоу, в якому 8 іноземців, на чолі з українськими модераторами обговорюватимуть проблеми українських реалій і шукатимуть оригінальні рішення. Оскільки формат нагадує з'їзд Генеральної Асамблеї ООН, то і шоу називається відповідно. На початку хотіли назвати проект G8, але вирішили спростити до знайомої більшості ООН. Абревіатура розшифровується, як організація націй і щоразу учасники будуть придумувати нову назву на літеру "О". Юрист, масажист, модель, продавець хот-догів та представники інших професій вже кілька років живуть в Україні і знайомі з її побутом. Для багатьох було відкриттям, що в Україні є однокімнатні квартири і навіть відключають гарячу воду.

Презентація проекту відбулась в VIP-терміналі аеропорту "Київ". Саме тут, свого часу, вперше ступили на українську землю делегати. Gazeta.ua дізналась, що найбільше здивувало їх у новій країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Країни У" стане новим ведучим шоу "Розсміши коміка"

Автор: Прес-служба
 

"Нас доля привела сюди. Я побачив те, чого раніше не бачив. Найбільше вразили дівчата. Я приїхав в Україну, тільки-но вийшов з аеропорта, одразу відчув запах парфумів. Навколо стільки красунь на підборах. Я був вражений. Коли писали пілотні серії "ОоН", не думав, що так добре вийде. Думав, що це лише розвага, але я потоваришував зі всіма хлопцями. Ми справжні друзі", - говорить делегат з Китаю, Ян Шуай.

"Мене більш за все вразив сніг. У Венесуелі цілий рік сонце, спека, море. 5 років не був на батьківщині і можливо не буду. Я б хотів би сказати, що мама рада, але, на жаль, у нас така ситуація у країні, що зв'язатися з ними дуже важко, тому мої близькі мало що знають про мене і мені ні з ким ділити таку маленьку славу в цій країні", - ділиться делегат з Венесуели, Епіфаніо Лопес.

Автор: Прес-служба
 

"Всі закохуються у кухню, дівчат, Київ. Це місто, де спокійно можна прогулятися, коли йдеш з роботи, немає стресу, що всі кудись біжать, люди спокійні, дружні. Я дуже люблю Подол. Я вважаю, це квартал з характером. Можливо не все так доглянуто та гарно, як в інших місцях в центрі, але дуже автентично. Я дуже люблю гуляти біля Дніпра. Намагаюсь часто їздити до дому, мінімум 5 разів на рік, спілкуюсь з батьками та друзями майже щодня, не дивлячись на те, що я 9 років як переїхав. Мені навіть приємніше, коли до мене приїжджають у гості. Тому що всі вважають, що Україна далека країна. Але, коли приїжджають, закохуються без виключення. Колись до мене друг приїхав з Франції і в перший вечір сказав: "я розумію, чому тобі так добре", - говорить делегат з Франції, Седрік Жан.

Автор: Прес-служба
 

Делегата з Грузії вразили україхнські трамваї, таких, каже, на батьківщині немає.

Підбором іноземців для проекту займалася компанія ІQ Production, критерії були дуже простими.

"Коли дивишся відео і тобі не скучно спостерігати 15 хвилин кастингу - це критерій. Вони тепер потоваришували, тому що під час знімального процесу розповідають про себе багато особистих подробиць. Наприклад про життя з батьками після 30, про стосунки з дівчатами, хто ким працював і т.д. Різні країни та різні погляди на різні речі. Коли кажеш, що платиш у ресторані за дівчину, а це здається у всьому світі по різному. Найцікавіше, що обговорюючи питання буденне для нас в Україні, для них це шок", - говорить засновник IQ Production Сергій Атрощенко.

Автор: Прес-служба
 

"Ми намагалися брати представників різних континентів та культур. В Україні більше мігрантів з Африки, тому що для них це вже Європа, тут дуже круто. Американців, європейців, англійців було дуже важко знайти. Зазвичай це серйозні бізнесмени і їм це нецікаво. Багато студентів, але у них немає історії, досвіду на різні теми. Ми хотіли показати відмінності між культурами, не медійні обличчя. На ролі модераторів пробувалися Джеджула, Андрій Мерзлікін. Але нам потрібні були стендапери, які ніколи не знімалися. З відомою особистістю непросто працювати, тому що вона буде тягнути ковдру на себе, а з немедійними хлопцями простіше", - говорить креативний продюсер проекту Ярослав Вігуль.

Свій вибір творці зупинили на гумористах Фімі Констаніновському, Микиті Шевчуку та Романі Мищерякові. В житті хлопці теж товаришують, тому їм було просто спрацюватися.

"Модератором бути складно було на початку, тому що ставиш питання і всі хочуть сказати. Коли друзі спілкуються, то це нормально, але на шоу непросто. За зоймки вони навчились більше розуміти один одного", - говорить прем'єр-міністр "ООН", стендап-комік Микита Шевчук.

Автор: Прес-служба
 

Не дивлячись на перше негативне враження від України, делегат з Франції не здався і пізніше закохався в країну, в якій живе вже тривалий період часу.

"Приїхав в Україну наприкінці березня, тоді погода була сіра, сніг танув. Я поселився у радянському готелі і вперше побачив тарганів. Я вирішив залишитися в Україні, тому що я знайшов дуже багато гарних друзів. Вже 9 років, дуже чесні та щирі дають привід залишитися в Україні. Вдома дуже сміялися, коли дізналися, що буду брати участь у шоу, тому що це було дуже неочікувано. Я юрист у сфері комерційного права і це дуже професія традиційна та спокійна. Я думаю, що робота на телебаченні це досвід, я зустрів багато цікавих людей і не жалкую", - говорить делегат з Франції.

Автор: Прес-служба
 

"На початку я думав, що у нас з учасниками погляди будуть схожі, тому що ми в світі глобалізації, але це було не так. Для мене участь у проекті, натяк на толерентність, не дивлячись на різні погляди, я зрозумів, чому вони так вважають і я навчився поважати їх погляди і це доповонює мене, як людину, тому що я розумію, що не всі думають, як я. Тому це прекрасний досвід", - додає Седрік Жан.

Шоу "ООН" порадує глядачів на телеканалі ТЕТ вже з 5 грудня і виходитиме з понеділка по п'ятницю о 19.00.

Зараз ви читаєте новину «Неймовірні українки та сніг вразили харизматичних делегатів "ООН"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути