неділя, 18 квітня 2010 20:16

Альоша розповіла, як на неї вплинув Чорнобиль

Альоша розповіла, як на неї вплинув Чорнобиль

Співачка Альоша, яка цього року представлятиму Україну на пісенному конкурсі Євробачення, підписала договір з компанією CFC Consulting, котра надає консультації щодо інвестування державним і приватним організаціям по всьому світу. Тепер вона буде популяризувати себе, як учасницю глобального руху борців з екологічними проблемами.

Про це співачка розповіла кореспонденту Gazeta.ua під час телефонної розмови.

"Я народилася у Запоріжжі через два тижні після вибуху на атомному реакторі. Запорізький регіон вважають найзабрудненішим у країні. Я відчула на собі халатне ставлення людини до природи. Саме на представниках мого покоління позначилися наслідки цієї катастрофи. Збільшилася кількість онкозахворювань серед дітей, погіршився імунітет, народження дітей з патологічними змінами", - зазначила співачка.

"Найбільше щастя для мене, якщо я з допомогою своєї творчості зможу змінити світ на краще. Моя пісня "Sweet people", яку я виконаю на "Євробаченні", звернена до всіх людей планети", - додала Альоша.

У кліпі Альоша зніматиметься в образі звичайної вуличної дівчини.

"Хочу, щоб молодь у моєму образі впізнавала себе. Я нічим не хочу відрізнятися. У кліпі зніматиметься ще кілька людей, але я не можу розголошувати зміст сюжету", - підкреслила вона.

До Норвегії співачка поїде разом зі своїм бойфрендом і продюсером Вадимом Лисицею. Сукню для виступу ще не пошила.

"Спочатку хотіла виступати у просторій довгій сукні. Тепер думаю над новими образами – хочеться чогось авангардного. Можливо, це буде навіть вуличний стиль. Якщо ж таки вирішу поїхати у сукні, вона буде зеленою або молочною. Зараз доводимо до кінця створення образів, потім будемо вирішувати, який мені більше підійде", - наголосила Альоша.

Талісманів з собою не братиме.

"Я не вірю у їхню чудодійну силу. Головний талісман – це моя пісня і мій голос", - підкреслила вона.

Gazeta. ua

Зараз ви читаєте новину «Альоша розповіла, як на неї вплинув Чорнобиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути