четвер, 15 грудня 2011 16:58

Альона Вінницька обмалювала вітражами заміський будинок

Альона Вінницька обмалювала вітражами заміський будинок

Співачка Альона Вінницька почала малювати картини. Про це вона розповіла Gazeta.ua.

"Мене з мистецтвом чомусь не асоціюють. Можливо, тому, що я не говорю, що живопис одна із моїх пристрастей по життю. Сама трохи малюю, але говорити про це не люблю, бо відразу попросять показати. А мені ще нема чим хвалитися. Мабуть, мої роботи не витримають жодної критики. Це чисто політ душі", - зізналася Вінницька.

В заміському будинку співачки є оригінали картин режисера "Маски-шоу" Жори Ділєєва.

"Це успішний художник, який успішно продає свої роботи. Маю також копію австрійця Клімпта. Він мій улюблений. Люблю й сучасне мистецтво, хоч воно й неоднозначне. Зараз його важко оцінити, бо його час ще не прийшов. Так було з усіма іншими художниками, яких не признавали в їхній час. Далі або Пікассо, наприклад. Вони стали відомі після смерті. Сучасне мистецтво більше направлено на людей дуже знаючих або на естетів. Або на тих людей, які бачать, як на цьому можна заробити. Але для цього треба розуміти, що ця робота буде щось коштувати потім", - зауважила співачка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олена Вінницька прийшла на виставку молодої художниці

Ще одним із останніх захоплень Вінницької є вітражі.

"Правда класичні вітражі мені ще недоступні. Це дуже важка техніка, бо йде спайка скла. Я ж розмальовую скло під вітраж. А оскільки живу за містом, то в мене є ліхтарі, які я розмалювала власноруч", - зізналася Альона.

Зараз ви читаєте новину «Альона Вінницька обмалювала вітражами заміський будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути