четвер, 25 серпня 2016 14:27

Актор Стівен Сігал повечеряв окрошкою та салом в резиденції президента Білорусі
9

Фото: belta.by

Президент Білорусі Олександр Лукашенко провів неформальну зустріч з відомим американським актором Стівеном Сігалом.

"Познайомитися з Олександром Лукашенком Стівен Сігал, за його словами, мріяв давно та, збираючись до Мінська, наполегливо просив про зустріч. До Білорусі ставлення у гостя особливе, ще й тому, що, як з'ясувалося сьогодні , Стівен Сігал - наш земляк. Є його коріння і в Білорусі ", - розповіла прес-секретар білоруського президента Наталія Ейсмонт.

Спілкування з президентом вийшло жвавим та пізнавальним для гостя, з акцентом на сільське господарство. Актору показали те, без чого не обходиться жодне білоруське господарство. Найбільш популярні культури - буряк, капусту, моркву. В полі відбулася перша дегустація. Також гість спостерігав за тим, як збирали картоплю та кавуни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знаменитості, які прославили Україну в світі

"Ще п'ять років тому складно було уявити, що на нашій землі можна буде вирощувати такі кавуни. Сьогодні вони особливо зацікавили гостя, - зазначила прес-секретар. - За легкою вечерею в резиденції президента страви білоруської кухні гості пробували буквально з грядки. До смаку припали окрошка, картопля та сало. Натуральні білоруські продукти не залишили байдужими американських гостей ".

Нагадаємо, Стівен Сігал співпрацює з найбільшою білоруською компанією-розробником онлайн-ігор.

Зараз ви читаєте новину «Актор Стівен Сігал повечеряв окрошкою та салом в резиденції президента Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути