четвер, 16 серпня 2012 13:40

Кейт Мосс вразила професора знаннями в галузі квантової фізики

Кейт Мосс вразила професора знаннями в галузі квантової фізики
Модель дуже цікавилася питаннями створення Всесвіту Фото: realty.lenta.ru

Кейт Мосс відразу зруйнувала стереотип про те, що в моделі йдуть дурненькі гарненькі дівчатка, які здатні тільки красуватися перед дзеркалом і обговорювати дієти і модні речі. Принаймні професор фізики Брайан Кокс був шокований знаннями зірки подіуму в галузі квантової фізики.

38-річна модель, побачивши професора на одній з вечірок, сама підійшла до нього із запитаннями. Мова йшла зовсім не про губну помаду та інші жіночі штучки - на подив Брайана Кокса, Кейт почала випитувати подробиці утворення Всесвіту.

Виявилося, що дочка моделі Ліла Грейс - велика шанувальниця телепередач професора, особливо програми "Чудеса Всесвіту". Кейт Мосс, мабуть, дивиться освітні передачі на пару з донькою і вбирає знання як губка.

Після "наукової бесіди" з моделлю професор Кокс залишився приємно здивований. "Кейт задавала мені якісь неймовірно детальні питання про Всесвіт. Вона дійсно багато про це знає, - розповів здивований фізик. - Вона також передала мені питання від своєї дочки Ліли Грейс, і вони були досить складними. Я був під враженням".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Мосс сфотографувалась топлес заради дітей

Захоплення Мосс квантовою фізикою здається ще більш дивним, якщо згадати про її щільний графік. Модель досі дуже затребувана в модній індустрії і не знає відбою від пропозицій про співпрацю. Так, вона брала живу участь в церемонії закриття Олімпіади разом з Наомі Кемпбелл, а вересневий номер Vogue вийде з Кейт Мосс на обкладинці.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс вразила професора знаннями в галузі квантової фізики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути