понеділок, 19 березня 2012 16:46

З Кейт Мосс спробували зробити Марію Антуанетту
8

Фото: Фото: Vogue

Британська топ-модель Кейт Мосс прийняла участь у великій арт-фотосесії для квітневого випуску американського Vogue. Над знімками працював фотограф Тім Вокер.

Фотосесія під назвою Checking Out вже отримала масу захоплених відгуків від фешн-оглядачів. Кейт позувала у різних образах: гламурна діва перед дзеркалом, зірка на каміні і так далі.

Вбрання для зйомок були підібрані суцільно кутюрні. А супровідний напис свідчить, що аристократичний одяг був підібраний для відтворення образу Марії Антуанетти та її знаменитого маєтку Малий Тріанон. Уточнюється, що для створення розкішних туалетів знадобилося "12 000 годин ручної праці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Мосс готується стати матір'ю

Також в найближчих планах Кейт зйомки в кіно. Ікона стилю вирішила приєднатися до своєї близької подруги Стелли Маккартні, яка не так давно зіграла епізодичну роль в популярному британському ситкомі Absolutely Fabulous ("Ще по одній").

Модель не так часто радує публіку своїми публічними виступами, тим більше відеозйомками, так що новина стала приємною несподіванкою. Раніше Мосс знімалася всього в декількох коротких роликах, переважно рекламних, і станцювала у кліпі The White Stripes. Епізод Absolutely Fabulous за участю Кейт Мосс побачить світ вже 23 березня.

Нагадаємо, раніше джерела з оточення Кейт повідомили пресі, що зірка разом з чоловіком Джеймі Хінсом мають намір стати батьками і вже почали працювати над питанням продовження роду.

Зараз ви читаєте новину «З Кейт Мосс спробували зробити Марію Антуанетту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі