середа, 08 червня 2011 12:44

Казкове весілля доньки Денісової обслуговували 100 офіціантів

Казкове весілля доньки Денісової обслуговували 100 офіціантів

Ще минулого року в Криму екс-міністр праці та соціальної політики України (в уряді Юлії Тимошенко) Людмила Денісова видала заміж молодшу дочку. Сьогодні в одній з соцмереж "гуляє" відеокліп з весілля.

Власне оригінальне весілля молодята вирішили відгуляти в одному з корпусів пансіонату "Море" у Професорському куточку Алушти. На урочистості прибуло більше сотні гостей. Кожному видали саше з лавандою (на мішечку було ім'я запрошеного). Церемонія пройшла в стилі казки "Аліса в Країні чудес". "Це була перша книжка, яку я прочитала у п'ять років, і вона з тих пір - моя улюблена. Мама з дитинства називала мене Алісою в Країні чудес, - сміючись, розповіла Олександра. - Ми дуже довго обговорювали з розпорядниками стилістику весілля і прийшли до висновку, що нас з цією книгою дуже багато що пов'язує. Я - Аліса, яка падала-падала і кудись потрапила ... А мій чоловік став тим принцом, якого дочекалася Аліса".

В казку Аліси-Олександри гості потрапили, коли одержали незвичайні запрошення: вони були написані в дзеркальному відображенні, і прочитати їх можна було, тільки приклавши до них дзеркало. Офіціантів (на ексклюзивному весіллі молодшої Денісової було близько ста осіб обслуговуючого персоналу) нарядили в костюми гральних карт. Мама нареченої виконувала роль Білої королеви, а мама нареченого (брюнетка) - Чорної, пишуть "События".

Олександру і її обранця Філіпа розписував Капелюшник - в шикарному гримі, у перуці і крислатому капелюсі (він же і ведучий усього вечора). "Коли мене підвели до Філіпа і він вперше побачив мене в білій сукні, то так розгубився, що навіть забув підняти мені фату, - розповідає Олександра. - Почалася церемонія, Капелюшник урочисто виголошує: "Ти готова дарувати йому свою любов?". А я пошепки Філіпові: "Ти фату не підняв!" Він потім зізнався, що просто сторопів".

Після офіційної церемонії наречений і наречена на годину відлучилися - вони спустилися до моря фотографуватися, а повернувшись до гостей, виконали свій перший у статусі чоловіка та дружини спільний танець - танго. Сцена, на якій танцювали молодята, була оформлена у вигляді шахової дошки.

Казкові ролі в той день дісталися всім гостям без винятку: молоді люди були квітами, а дівчата, у тому числі свідок, - бджілками. Були навіть кролики, які постійно кудись спізнювалися. Але, мабуть, головним сюрпризом дня стало те, що на весіллі Денісової розкрився співочий талант заступника голови фракції БЮТ українського парламенту Андрія Кожем'якіна. "Всіх присутніх це дуже здивувало, - говорить Олександра, - адже ніколи і ніхто не чув, щоб Кожем'якін співав. Напевно, в Задзеркаллі буває і таке".

Кульмінацією казкового дійства став торт, верхній ярус якого вінчало дерево. З торта виліз кролик, який повторював одну фразу: "Час прийшов, час прийшов!" О 11 вечора молодята пішли, але веселощі продовжилося - найстійкіші протрималися до п'ятої ранку.

На наступний день після незвичайного весілля в Криму молодята полетіли на Гаваї. На одному з островів - Мауї - далеко від метушні та шуму вони провели тиждень, після чого їх чекав більш активний відпочинок - в Гонолулу та Вайкікі.

Як розповів Gazeta.ua Андрій Сенченко, минулого року у Людмили Денісової виходили заміж дві доньки. Нардеп побував на весіллі молодшої доньки екс-міністра Олександри.

Проте про подарунок для молодят Сенченко відмовився говорити: "Ви питаєте про особисті речі. Я чесно кажучи не схильний коментувати. Так, весілля було красиве, пара красива".

За чутками, весілля обійшлося Денісовій у $600 тисяч. Проте "бютівець" заперечив цю інформацію.

"Це маячня. Звичайне весілля. Ні олігархів, ні палаців. Ніяких сотень гостей. Близькі люди, друзі, молодь. Це навіть "глупо" коментувати. Думаю, платили навпіл, як зазвичай. Це суто сімейна справа. Не знаю, хто таку інформацію дав. Нічого подібного. Скоріш за все, сума відрізняється навіть не у десять разів, а значно більше", - сказав він.

Сама Денісова заявила, що чутки про дороге весілля є намаганням залізти в особисте життя її сім'ї.

"Я не знаю, хто поширює такі чутки. Я декларую свої доходи. Декларація мені дозволяє проводити весілля доньки. Але я не вважаю за необхідне розповідати скільки це коштує - 10 тис., чи 20 тис. грн. Це особиста справа моїх дітей. Мої діти не беруть участь у політиці. Я вважаю, що якщо хтось намагається якимись методами залізти в особисте життя, то воно охороняється законом. Я свої доходи декларую, як зразковий громадянин. Це особиста справа кожної сім'ї, як вона святкує весілля своєї доньки чи сина".

Зараз ви читаєте новину «Казкове весілля доньки Денісової обслуговували 100 офіціантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути