вівторок, 14 січня 2014 16:54

Volkswagen наживо показали позашляховик Beetle Dune
14

Volkswagen в рамках автосалону в Детройті представили концептуальний Beetle Dune, із збільшеним кліренсом, розширеними арками і захистом днища.

Модель побудована на базі серійного хетчбека Beetle зі спортивним пакетом R-Line.

Габаритна довжина нового концептуального Жука становить 4290 міліметрів, а ширина - 1864 міліметра, що на 12 і 55 міліметрів більше, ніж у стандартної моделі відповідно. Дорожній просвіт збільшився на 50 міліметрів - до 195 міліметрів.

Відмінною особливістю Volkswagen Beetle Dune є кріплення для гірських лиж на двері багажного відділення. Цей дизайнерський хід - відсилання до оригінального Volkswagen Beetle першого покоління, мав схожий стилістичний елемент. Прототип також має 19-дюймові легкосплавні диски, розширені колісні арки, хромовану захисну пластину днища спереду і біксенонові фари головного світла.

Псевдо-кросовер оснащенабензиновой дволітрової "турбочетверкой" потужністю 210 кінських сил, шестиступінчастою роботизованою коробкою передач DSG з двома сцеплениям і електронною системою імітації блокування диференціала XDS.

Салон отримав жовті вставки в салоні, спортивні сидіння, обтягнуті шкірою білого і чорного кольорів, а також мультимедійний комплекс з 7,7-дюймовим сенсорним екраном.
Зараз ви читаєте новину «Volkswagen наживо показали позашляховик Beetle Dune». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути