понеділок, 13 січня 2014 17:53

Американці визначили кращі автомобілі року в США

Дві моделі Chevrolet стали переможцями конкурсу " Північноамериканський легковий автомобіль і позашляховик року. Це купе Corvette Stingray і пікап Silverado.

Також цікаво, що обидві ці моделі вже удостоювалися такого титулу. Silverado був визнаний кращим в Америці в 2007 році, а Корвет в останній раз перемагав у 1998 році.

Спочатку за звання Автомобіль 2014 року в Північній Америці боролися 29 легкових автомобілів і 19 позашляховиків. В ході відбору їх кількість скоротилася до 12 машин в кожній з категорій, а до фіналу дісталася всього шість моделей.

Крім Корвета і Сільверадо, на перемогу в нинішньому конкурсі претендували седан Cadillac CTS і хетчбек Mazda3, а також позашляховик Jeep Cherokee і кросовер Acura MDX.

Переможців обирало журі, що складається з 48 автомобільних журналістів.

Нагадаємо, що в 2013 році переможцями конкурсу " Північноамериканський легковий автомобіль і позашляховик року"були визнані седан Cadillac ATS і пікап Ram 1500.

Зараз ви читаєте новину «Американці визначили кращі автомобілі року в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути