Ексклюзиви
субота, 04 січня 2014 15:44

У Міхаеля Шумахера є шанси на одужання після небезпечної травми

У Міхаеля Шумахера є шанси на одужання після небезпечної травми

Пацієнти з такими ушкодженнями мозку як у Міхаеля Шумахера мають шанси на одужання у 40-45 % випадків. Про це розповів французький професор, завідувач відділенням реанімації госпіталю, де лежить у комі Міхаель Шумахер, Жан-Франсуа Пайен.

Лікар зазначив, що це всього лише статистика. Він сам вважає, що легендарний автогонщик зможе видужати після небезпечної травми, оскільки він вже переніс дві складні операції, інформує ТСН.

Раніше відомий німецький нейрохірург Уве Клер висловив думку, що автогонщик може залишатися в комі протягом найближчих декількох тижнів і навіть місяців.

Учора семиразовому чемпіону "Формули-1" виповнилося 45 років. Біля будівлі лікарні зібралися його прихильники, одягнені в червоний колір команди Ferrari.

Нагадаємо, що він отримав черепно-мозкову травму 29 грудня, коли катався на гірських лижах у французьких Альпах. Однієї із причин нещастя називають взяті напрокат лижі, котрі не відстебнулися при падінні. Слідчі вилучили камеру на шоломі Міхаеля Шумахера, в якому він катався. Зараз вони вивчають запис, щоб встановити причини події.

За оцінками медиків, стан пацієнта критичний, якщо він виживе, то наслідки травми залишаться у нього на все життя.

Нагадаємо, що у Шумахера серйозно пошкоджений головний мозок.

Зараз ви читаєте новину «У Міхаеля Шумахера є шанси на одужання після небезпечної травми ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути