пʼятниця, 29 травня 2015 18:27

Живому Кену зробили унікальну пластичну операцію - "імітацію крил"
2

Живий Кен, Джастін Джедліка, зробив пластичних операцій на суму понад 150 тисяч фунтів стерлінгів і не має наміру зупинятися.Цього разу він вирішив переробити собі "крила".

34-річний Джастін схиблений на пластичный хірургії. "Живий Кен" пережив близько 190-та операцій, які включають в себе ринопластику, збільшення грудей, біцепсів, трицепсів і сідниць за допомогою силіконових імплантів, уколи ботокса і ще безліч різних дрібних втручань.

Джастін настільки захоплений переробленням себе, що попросив лікарів провести унікальну операцію, яку ніколи нікому не робили раніше. Чоловік захотів "створити ілюзію крил" і навіть брав участь у розробці ескізів для імплантів, які хірурги повинні були вживити йому в спину.

В інтерв'ю Джастін зізнався, що не зупиниться поки не буде на 100% перекроєний пластичними хірургами. "Майже кожна частина мого тіла була зроблена. У мене репутація одного з найбільш залежних від пластичної хірургії людей, але мені подобається переступати межі. Як художник, я отримую насолоду від малюнків і скульптури, отже пластичні операції – це вираз моєї творчості", – розповів Джедліка в інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Живому Кену зробили унікальну пластичну операцію - "імітацію крил"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути